Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Говерла" близька до того, щоб залишитися у Прем’єр-лізі

"Говерла" близька до того, щоб залишитися у Прем’єр-лізі
За інформацією, "Говерла" (15-е місце в чемпіонаті) близька до того, щоб у наступному сезоні зіграти не у Першій лізі, а у Прем'єр-лізі. Причина - проблеми "Кривбасу", який ризикує не отримати допуск...

За інформацією, "Говерла" (15-е місце в чемпіонаті) близька до того, щоб у наступному сезоні зіграти не у Першій лізі, а у Прем'єр-лізі. Причина - проблеми "Кривбасу", який ризикує не отримати допуск до змагань в еліті. У Регламенті чітко прописано: "Якщо команду учасника ПЛ виключено зі змагань і вона посіла у підсумковій турнірній табліці місце вище передостаннього, тоді в ПЛ залишається учасник, основна команда якого посіла передостаннє місце у турнірній табліці".

ВІДЕО ДНЯ

Правда, немає чіткої вказівки, до якого терміну команда повинна бути виключена зі змагань, але щодо "Кривбасу" є зачіпка - команда оголосила про свої проблеми ще до 30-го туру, на який вона так і не виїхала. Рішення КДК ФФУ на цей рахунок ще немає. Не варто виключати, що саме на ньому "Кривбас" (у випадку, якщо до того часу не знайдуть джерела фінансування) і знімуть із змагань.

Журналісти зателефонували віце-президенту закарпатців Олександру Шуфричу, який сказав: "У першу чергу хочу сказати, що я бажаю "Кривбасу" всього найкращого. Команда з багатою історією, шкода таку втратити. Ми тільки за те, щоб у країні було якомога більше клубів з різних регіонів. Але є регламент. І якщо нам скажуть залишитися, ми залишимося. Хоча я футболістам кажу, що сподіватися завжди потрібно тільки на самих себе. А якщо нам довірять зіграти в Прем'єр-лізі і в наступному сезоні, потрібно буде виправдати довіру ".

Реклама

Залишається невирішеним і питання щодо тренерського штабу «Говерли». Олександр Севідов, як відомо, подав у відставку, але вона поки не прийнята керівництвом клубу, з яким у наставника контракт ще на один рік. "У такій ситуації некоректно говорити про контакти з іншими фахівцями», - зауважив Шуфрич на питання, чи визначилися ужгородці з новим головним тренером.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно