Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Справою "Геолога" займатиметься прокуратура

Справою "Геолога" займатиметься прокуратура
В історію з неприємним фіналом із власної вини потрапив виробничий кооператив «Геолог», що у с. Оноківці Ужгородського району. Свого часу державні інспектори територіального управління...

В історію з неприємним фіналом із власної вини потрапив виробничий кооператив «Геолог», що у с. Оноківці Ужгородського району.

ВІДЕО ДНЯ

Свого часу державні інспектори територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області виявили, що працівники ВК «Геолог» здійснюють роботи без проведення в обумовлені терміни технічних оглядів бурових установок. Як наслідок, на експлуатацію обладнання довелося накладати заборону. Вже в березні ц.р. у ході планової перевірки дотримання посадовцями виробничого кооперативу вимог нормативних актів з охорони праці було встановлено, що порушення не усунуто. Довелося інспекторам за невиконання раніше виданих приписів і розпоряджень вдаватися до адміністративних санкцій. Однак і цей захід впливу, як з’ясувалося під час останньої позапланової перевірки у двадцятих числах травня, зміні справ на краще не посприяв… За ігнорування чинного законодавства керівника «Геолога» притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу. Матеріали перевірок направлені для відповідного реагування у прокуратуру.

Держгірпромнагляд

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно