Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Керівник іршавської міліції провів виїзний прийом

Керівник іршавської міліції провів виїзний прийом
Черговий особистий виїзний прийом громадян провів у селі Осій заступник начальника Іршавського районного відділу підполковник міліції Мирон Лещишин. Проблеми, з якими громадяни звертались по...

Черговий особистий виїзний прийом громадян провів у селі Осій заступник начальника Іршавського районного відділу підполковник міліції Мирон Лещишин.

ВІДЕО ДНЯ

Проблеми, з якими громадяни звертались по допомогу до керівника – найрізноманітніші. Це – неприязні відносини між громадянами, сімейні конфлікти, пошкодження майна, умови вступу до навчальних закладів системи МВС.

На території села Осій проживає майже 3500 чоловік. Село прославилось відомим письменником Федором Потушняком та народним артистом України Іваном Поповичем. З початком літа у село приїздить багато відпочиваючих, адже в урочищі «Кам′янка» розміщені бази відпочинку для дорослих та дітей.

Реклама

Першою на прийом громадян навідалась завідувач Осійського дошкільного навчального закладу Ганна Жовнір, яка повідомила про пошкодження невідомими особами гойдалки на дитячому майданчику. Також попросила посприяти у проведенню профілактичної бесіди з сільськими бешкетниками, які на цьому ж майданчику насмітили.

Наступним на прийом завітав мешканець села, який тривалий час не може встановити земельні межі на своїй земельній ділянці. Між сусідами із-за межі постійно виникають сварки та конфлікти, які неодноразово розглядались місцевими дільничними інспекторами міліції Святославом Капітаном та Василем Палюхом.

Реклама

Директор Осійської ЗОШ І-ІІІ ст. Марта Маргіта подякувала за оперативний виїзд слідчо-оперативної групи, яку вона напередодні викликала у зв′язку з постійним випасанням місцевим мешканцем коня на шкільному подвір′ї. Директор просила власника коня випасати в іншому місці, але він не реагував і тоді їй довелось викликати правоохоронців. Тільки по приїзду працівників міліції власник забрав коня із шкільного подвір»я, який вже на той час пошкодив саджанці червоного каштана. Марта Маргіта, скориставшись нагодою, запросила Мирона Лещишина на свято останнього дзвоника.

Окрім цього, до заступника звертались випускники місцевої школи відносно роз’яснення їм правил вступу до вищих навчальних закладів системи МВС.

Відносно образ та погроз по мобільному телефону фізичною розправою звернулась мешканка села, про які їй було не дуже зручно говорити, але обставини її змусили звернутись до міліції.

Реклама

Сільський голова Василь Турянин в ході зустрічі підняв питання малозабезпечених сімей у селі Осій, які своїх неповнолітніх дітей залучають до жебракування. Також було обговорено питання щодо заборони відпуску алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім.

Підполковник міліції Мирон Лещишин запевнив присутніх на прийомі громадян, що працівники Іршавського райвідділу міліції здійснять перевірку вказаних фактів у найкоротший термін і всі порушені питання будуть найближчим часом вирішені.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно