Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В українському футболі зріє новий скандал: Севідов може очолити ФК "Карпати"

В українському футболі зріє новий скандал: Севідов може очолити ФК "Карпати"

В українському футболі зріє новий скандал: Севідов може очолити ФК "Карпати"
Як повідомляє видання «Погляд», учора 24 травня по обіді в одному із ресторанів поблизу Львова відбулася зустріч генерального директора ФК «Карпати» Ігоря Дедишина та на даний час головного тренера...

Як повідомляє видання «Погляд», учора 24 травня по обіді в одному із ресторанів поблизу Львова відбулася зустріч генерального директора ФК «Карпати» Ігоря Дедишина та на даний час головного тренера ужгородської «Говерли» Олександра Севідова.

ВІДЕО ДНЯ

З огляду на це, а також на попередні повідомлення ЗМІ про можливий перехід Севідова у Львів, в українському футболі можна очікувати нового скандалу. Адже у Севіджова діючий контракт із "Говерлою", і клуб, за попередньою інформацією, не готовий був його розривати.

Одразу після витоку інформації про попередній візит Севідова до Львова, президент «Говерли» Олександр Шуфрич у своєму Твіттері відреагував більш, ніж жорстко: "Мені от цікаво, як Віктор Вацко та ФК "Карпати" прокоментують їх зустріч з нашим тренером у Львові! Я навіть не цікавлюся, а вимагаю! Просто якщо "Карпати" і Севідов знайшли спільну мову і вдарили по руках, то і нам доведеться вдарити по пальцях тих, у кого "рука тягнеться".

Реклама

Своєю чергою генеральний директор «Карпат» Ігор Дедишин минулого тижня у програмі «Великий футбол» не підтвердив інформацію про перехід Севідова.

Чим завершилися учорашні перемовини керівника львівського клубу з тренером наразі невідомо. Сторони воліють не розголошувати інформації ні про зустріч, ні про її вислід.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно