Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У «Великобичківському лісомисливському господарстві» виявлено порушень на суму понад 3,5 млн грн.

У «Великобичківському лісомисливському господарстві» виявлено порушень на суму понад 3,5 млн грн.

У «Великобичківському лісомисливському господарстві» виявлено порушень на суму понад 3,5 млн грн.
На даний час прокуратурою Закарпастької області проводиться перевірка за матеріалами Державного агентства лісових ресурсів України у ДП «Великобичнівське ЛМГ». «Комісійною перевіркою питань...

На даний час прокуратурою Закарпастької області проводиться перевірка за матеріалами Державного агентства лісових ресурсів України у ДП «Великобичнівське ЛМГ».

ВІДЕО ДНЯ

«Комісійною перевіркою питань фінансово-господарської діяльності цього державного підприємства ,- говорить заступник прокурора області Віталій Роман, - встановлено, що там не забезпечується належна охорона лісів від незаконних рубок. Зокрема, працівниками державної лісової охорони у 2010 році було виявлено тільки 12 куб.м., незаконних рубок, у 2011- понад 13 куб.м., а у 2012 році - взагалі лише 3 куб.м., Натомість виявилося, що лише у чотирьох лісництвах перевіркою виявлено майже 1800 куб.м. незаконних рубок, а шкода завдана лісу склала понад 3, 5 млн.грн.».

Виявлені і випадки порушення у веденні бухгалтерського обліку на вказаному підприємстві. «Так, внаслідок перекручення фінансової звітності за 2012 рік втрати підприємства склали близько 100 тис.грн.»- продовжує Віталій Іванович. «Є і маса інших порушень – говорить заступник прокурора області, - у ході нашої перевірки буде з»ясовано окремі факти та обставини, а за її результатами буде вжито вичерпних заходів прокурорського реагування з метою, відшкодування збитків інтересам держави та притягнення винних до відповідальності».

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно