Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У гості до закарпатських "Соколів" завітали ужгородські школярі

У гості до закарпатських "Соколів" завітали ужгородські школярі

У гості до закарпатських "Соколів" завітали ужгородські школярі
Бійці спецпідрозділу УБОЗ УМВС «Сокіл» продемонстрували юним гостям прийоми рукопашного бою, зразки бойової зброї тощо. Можливо, під враженням від побаченого, хтось із юнаків у майбутньому і сам...

Бійці спецпідрозділу УБОЗ УМВС «Сокіл» продемонстрували юним гостям прийоми рукопашного бою, зразки бойової зброї тощо. Можливо, під враженням від побаченого, хтось із юнаків у майбутньому і сам захоче пов′язати своє життя зі службою в міліції, зокрема у спецпідрозділі швидкого реагування.

ВІДЕО ДНЯ

З метою формування об’єктивної неупередженої громадської думки про діяльність органів внутрішніх справ, створення позитивного іміджу працівників спецпідрозділів по боротьбі з організованою злочинністю, нещодавно в Управлінні по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Закарпатській області відбулася зустріч з учнями 11-х класів загальноосвітньої середньої школи № 8 м. Ужгорода.

Особливий інтерес у юнаків і дівчат викликали показові виступи бійців відділу швидкого реагування «Сокіл», які продемонстрували школярам свої вміння і професійні навички роботи. Гостям було роз’яснено особливості роботи ВШР «Сокіл» та Управління по боротьбі з організованою злочинністю в цілому.

Реклама

Так, основним завданням УБОЗу є виявлення та припинення діяльності організованих груп і злочинних організацій, які впливають на соціально-економічну і криміногенну ситуацію в регіоні та в державі; виявлення, розкриття серійних, резонансних злочинів та вбивств на замовлення; боротьба з корупцією і хабарництвом; виявлення й ліквідація злочинних схем, спрямованих на легалізацію доходів, одержаних у результаті злочинної діяльності тощо.

Відділ швидкого реагування "Сокіл" здійснює спецзаходи із силового забезпечення оперативно-розшукових заходів працівників УБОЗу зі знешкодження організованих злочинних угруповань, бандитських груп та їх лідерів; затримує особливо небезпечних злочинців, які вчинили тяжкі злочини, озброєних злочинців, а також звільняє заручників; здійснює спецоперації по вилученню зброї, наркотичних засобів, значних грошових сум у валюті та інших цінностей, що знаходяться у злочинців тощо.

Реклама

Завдяки зусиллям працівників УБОЗ УМВС, в Закарпатській області цьогоріч ліквідовано дві організовані злочинні групи. Перша банда займалась, із використанням вогнепальної та холодної зброї, розбійними нападами та крадіжками майна на території Закарпатської області. Учасники другої організованої злочинної групи заволодівали бюджетними коштами. На даний час по вказаних кримінальних провадженнях обвинувальні акти вже скеровані до суду.

Також працівники спецпідрозділу склали 9 адміністративних протоколів щодо корупційних правопорушень відносно депутатів місцевого рівня, митника, працівника прикордонної служби та інших посадових осіб. Три з них судом уже розглянуті та прийняті рішення про накладення штрафів. Інші адмінпротоколи знаходяться на розгляді в судах Закарпатської області.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно