Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Майже 85 тисяч закарпатських школярів відпочинуть та оздоровляться цього літа

Майже 85 тисяч закарпатських школярів відпочинуть та оздоровляться цього літа

Майже 85 тисяч закарпатських школярів відпочинуть та оздоровляться цього літа
Першого червня в Україні розпочнеться літня оздоровча кампанія. У перший день літа запрацюють і дитячі заклади відпочинку та оздоровлення на Закарпатті. Про стан підготовки та плани щодо проведення...

Першого червня в Україні розпочнеться літня оздоровча кампанія. У перший день літа запрацюють і дитячі заклади відпочинку та оздоровлення на Закарпатті. Про стан підготовки та плани щодо проведення кампанії розповів начальник управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Віталій Ерфан.

ВІДЕО ДНЯ

- У 2013 році Президент України Віктор Янукович доручив забезпечити якісний та безпечний літній відпочинок та оздоровлення дітей. Тому в області для вивчення умов оздоровлення та відпочинку закарпатській малечі було створено обласну, районні та міські міжвідомчі комісії, які контролюють роботу закладів. Ними у квітні вивчено стан підготовки до літньої оздоровчої кампанії. Реконструкцію проведено у 4-ох закладах, капремонти – у 38, у 56-ти закладах здійснено поточні ремонти.

Цьогоріч закарпатські школярі, а це діти від 7-ми до 17 років, відпочиватимуть та оздоровлюватимуться у 575 дитячих закладах. Загалом на оздоровчу кампанію цього року заплановано залучити трохи більше 42-х мільйонів гривень. Зокрема, з обласного бюджету - 15,4 мільйонів, що на 9,5 мільйонів гривень більше, ніж торік. Загалом 84 636 дітей плануємо охопити оздоровчими та відпочинковими послугами (57% від загальної кількості). Варто зазначити, що оздоровленням (не менше 21 дня) за кошти обласного бюджету буде охоплено понад 800 дітей пільгових категорій та 80 обдарованих і талановитих дітей, - резюмував Віталій Ерфан.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно