Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Побоюючись батька, ужгородець підняв на ноги міліцію двох областей

Побоюючись батька, ужгородець підняв на ноги міліцію двох областей

Побоюючись батька, ужгородець підняв на ноги міліцію двох областей
Повідомлення про розбій надійшло до чергового Ужгородського міськвідділу міліції від 34-річного водія однієї з служб таксі. Чоловік повідомив, що троє незнайомців під час слідування до Львова...

Повідомлення про розбій надійшло до чергового Ужгородського міськвідділу міліції від 34-річного водія однієї з служб таксі. Чоловік повідомив, що троє незнайомців під час слідування до Львова відібрали в нього значну суму грошей та автомобіль. На пошуки злочинців одразу ж було орієнтовано міліціонерів Закарпатської та Львівської областей.

ВІДЕО ДНЯ

Напередодні увечері під час стоянки поблизу чопського залізничного вокзалу в автомобіль DACIA Logan сіли троє чоловіків віком 35-40 років та з львівським акцентом попросили таксиста відвезти їх до міста Лева. На під’їзді до Самбора один з них попросив водія зупинитися після чого пасажир, що сидів позаду одразу ж почав душити власника іномарки. Відібравши у нього 4000 гривень, 600 доларів США та транспортний засіб правопорушники поїхали далі в сторону райцентру. Не маючи змоги зателефонувати, оскільки акумулятори на мобільних пристроях були розряджені, чоловік пішки направився в напрямку, куди поїхала його автівка. На своє здивування через 10-12 кілометрів таксист знайшов свою машину з ключами у запалюванні.

Після почутого працівники карного розшуку одразу ж запідозрили неладне та все ж розпочали оперативно-розшукові заходи. Як з’ясувалося, насправді ніякого розбою не було – гроші чоловік загубив напередодні увечері поблизу ужгородського вокзалу. Не знаючи як пояснити батькові втрату, знервований таксист зателефонував у міліцію. Вигадана історія знайшла своє логічне завершення. А ось історія відносин брехуна і правоохоронців лише розпочалася.

Реклама

УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно