Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Іван Качур відзвітував Віце-прем’єр-міністру України про збільшення кількості дитячих таборів у порівнянні з минулим роком (ФОТО)

Іван Качур відзвітував Віце-прем’єр-міністру України про збільшення кількості дитячих таборів у порівнянні з минулим роком (ФОТО)

Іван Качур відзвітував Віце-прем’єр-міністру України про збільшення кількості дитячих таборів у порівнянні з минулим роком (ФОТО)
У четвер, 16 травня, відбулася всеукраїнська селекторна нарада під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Костянтина Грищенка. Йшлося про стан підготовки до літнього оздоровлення та відпочинку...

У четвер, 16 травня, відбулася всеукраїнська селекторна нарада під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Костянтина Грищенка. Йшлося про стан підготовки до літнього оздоровлення та відпочинку дітей. Участь у нарада взяв і заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Качур.

ВІДЕО ДНЯ

Збереження та відновлення здоров’я дітей шляхом організації якісного літнього відпочинку – таке завдання ставлять сьогодні перед регіонами Президент та Уряд України. Щонайменше 70% дітей у кожній області необхідно залучити до оздоровлення та відпочинку. Для цього вже сьогодні треба привести у належний стан бази відпочинку та оздоровчі заклади, забезпечити всі умови перебування дітей, відповідну якість харчування та надання оздоровчих послуг.

Як повідомив заступник керівника краю Іван Качур, за прогнозами цьогоріч у літній період на Закарпатті оздоровиться та відпочине щонайменше на 4,5% більше дітей, ніж у 2012 році. Зросла і кількість літніх таборів для дітей (з 568 до 575). Загалом, підготовка до літнього оздоровчого періоду в області триває, проводяться перевірки відпочинково-оздоровчих закладів.

Реклама

Прес-центр ОДА

Іван Качур відзвітував Віце-прем’єр-міністру України про збільшення кількості дитячих таборів у порівнянні з минулим роком (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно