Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Березнянщині змагалися юні інспектори руху

На Березнянщині змагалися юні інспектори руху
Вивчати правила дорожнього руху – справа потрібна, але не всім цікава. Учні загальноосвітніх шкіл на Березнянщині довели, що будь-яку науку можна осягати весело, цікаво, захопливо. Шість команд...

Вивчати правила дорожнього руху – справа потрібна, але не всім цікава. Учні загальноосвітніх шкіл на Березнянщині довели, що будь-яку науку можна осягати весело, цікаво, захопливо.

ВІДЕО ДНЯ

Шість команд представляли Великоберезнянський район у конкурсі огляду робіт загонів юних інспекторів руху, що проводився у Великоберезнянській загальноосвітній школі. Відкрив змагання інспектор ДАІ Перечинського райвідділу міліції Руслан Дюгованець. Він зазначив, що прививати школярам знання правил поводження на дорозі необхідно повсякчас, і дуже добре, що конкурс з року в рік збирає все більшу кількість свідомих учасників та глядачів.

Проведенню змагань сприяла сонячна погода. У всіх присутніх був піднесений настрій. Школярі майстерно водили велосипед, регулювали дорожній рух на імітованій проїжджій частині, надавали першу медичну допомогу та показали добрі знання Правил дорожнього руху на теоретичному конкурсі. На високому рівні пройшов конкурс агітбригад, де школярі мали змогу проявити себе і як режисери, і як сценаристи, і як артисти. Діти дуже серйозно віднеслися до участі у даному заході, тому всі команди боролися за першість як справжні чемпіони. Перемога дісталася Великоберзнянській санаторній школі-інтернату. До слова, команда школи-інтернату неодноразово перемагала у такому конкурсі, була учасником обласних та всеукраїнських змагань загонів юних інспекторів руху, де гідно представляла свою школу. Вітали переможців та вручали їм подарунки правоохоронці району.

Реклама

Мирослави Пекар, Перечинський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно