Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У наступному єврокубковому сезоні "Карпати" зможуть взяти участь у гандбольній Лізі чемпіонів (ФОТО)

У наступному єврокубковому сезоні "Карпати" зможуть взяти участь у гандбольній Лізі чемпіонів (ФОТО)

У наступному єврокубковому сезоні "Карпати" зможуть взяти участь у гандбольній Лізі чемпіонів (ФОТО)
Матч проти херсонської «Дніпрянки» для гравчинь ужгородських «Карпат» турнірного значення не мав, так як клубу вдалося оформити чемпіонство ще напередодні – у грі проти криворізької...

Матч проти херсонської «Дніпрянки» для гравчинь ужгородських «Карпат» турнірного значення не мав, так як клубу вдалося оформити чемпіонство ще напередодні – у грі проти криворізької «Спарти».

ВІДЕО ДНЯ

Перший гол у ворота суперниць забили саме «карпатівки». Протягом всього тайму «Дніпрянка» була у ролі наздоганяючого, проте суперниці не відпускали ужгородок більш ніж на 2-3 очки. Перша половина гри видалася багатою на фоли, тож саме завдяки 7-метровим у ворота «Карпат» гравчиням із Херсону вдавалося тримати певну рівновагу у грі. Перший тайм завершився із рахунком 14:10 на користь господарок.

У наступному єврокубковому сезоні "Карпати" зможуть взяти участь у гандбольній Лізі чемпіонів (ФОТО) – 01
Реклама

У другій половині гри ужгородки почали грати активніше, збільшуючи при цьому свою перевагу над суперницями. «Карпатівки» забивали у ворота «Дніпрянки» голи на будь-який смак, атаки ж гостей весь час вдало блокували. У результаті «Карпати» здобули впевнену перемогу у черговому матчі з’їзного туру з рахунком 31:19.

До слова, цю гру гандболістки зіграли у новому спорткомплексі у Барвінку. Зал, у якому відбувся матч, розрахований на 500 глядачів, з сучасним покриттям «терафлекс» (аналог є ще тільки у двох українських містах, зокрема у Києві), хорошим освітленням, роздягальнями, душовими та тренерськими кімнатами. Роботи виконані у досить короткі строки за рахунок спонсорських коштів. Символічну стрічку під час відкриття спорткомплексу перерізали керівник краю Олександр Ледида, народний депутат України Іван Бушко та одна з найтитулованіших спортсменок Закарпаття, олімпійська чемпіонка Монреалю-1976 з гандболу Ніна Гецко.

Реклама
У наступному єврокубковому сезоні "Карпати" зможуть взяти участь у гандбольній Лізі чемпіонів (ФОТО) – 02

– Минулоріч ужгородські «Карпати» вперше у своїй історії стали чемпіонками. Тому вибороли і право виступати у престижних єврокубкових матчах. Та зал у «Юності» не відповідає усім вимогам, що ставляться перед гандбольними клубами. Сьогодні ж ми маємо сучасний зал у якому, впевнений, ужгородські «Карпати» проведуть не один єврокубковий матч, - розповів президент ГК «Карпати», голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида.

У наступному єврокубковому сезоні "Карпати" зможуть взяти участь у гандбольній Лізі чемпіонів (ФОТО) – 03
Реклама

«Карпатам» залишилося зіграти ще дві гри – 8 травня (о 18.00) та 9 травня (о 13.00). Відтак, на дворазових чемпіонок чекає церемонія нагородження золотими медалями Чемпіонату України з гандболу серед жінок.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно