Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді говоритимуть про Ерделі і “Ерделівські читання”

В Ужгороді говоритимуть про Ерделі і “Ерделівські читання”
25 травня – день народження Адальберта Ерделі. З цього приводу у Закарпатському художньому інституті відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Ерделівські читання». За словами...

25 травня – день народження Адальберта Ерделі. З цього приводу у Закарпатському художньому інституті відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Ерделівські читання».

ВІДЕО ДНЯ

За словами організаторів, «Ерделівські читання» збирають європейську та українську еліту і накреслюють шляхи розвитку мистецтва та його інтеграції у світовий художній процес, вони формують мистецьке середовище, доводять собі і світові, що таки існує п’ята мистецька школа в Україні, що вона і донині розвивається».

В «Ерделівських читаннях» цього року візьмуть участь біля ста науковців, провідних спеціалістів галузі, з Європи і України. Хто з поважних гостей братиме участь у конференції, якою буде її програма, чим була особливою минулорічна конференція і що відбудеться на цьогорічній – розкажуть у прес-центрі «Закарпаття» представники Закарпатського художнього інституту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно