Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Перечинщині водій на Тойоті, перетнувши залізничну колію, вилетів у поле, неподалік річки

На Перечинщині водій на Тойоті, перетнувши залізничну колію, вилетів у поле, неподалік річки

На Перечинщині водій на Тойоті, перетнувши залізничну колію, вилетів у поле, неподалік річки
До приймального відділення Перечинської центральної районної лікарні з політравмами різного ступеня важкості було доставлено 38-річного ужгородця, про що одразу ж було повідомлено чергову частину...

До приймального відділення Перечинської центральної районної лікарні з політравмами різного ступеня важкості було доставлено 38-річного ужгородця, про що одразу ж було повідомлено чергову частину міліцейського відділу. Правоохоронці встановили, що на виїзді з райцентру водій автомобіля TOYOTA Highlander, не впоравшись з керуванням, злетів у кювет, перетнув залізничну колію та зупинився вже у полі неподалік річки. Наразі чоловіка, що не зміг впоратися з керуванням позашляховика, направлено до нейрохірургічного відділення обласної клінічної лікарні, а транспортний засіб поміщено на штрафмайданчик до з’ясування усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

ВІДЕО ДНЯ

А тим часом в Хусті лікарі реанімаційного відділення місцевого медичного закладу надавали допомогу 22-річній жительці села Стеблівка, яка отримала внаслідок ДТП закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та травматичний розрив лівої нирки. Працівники міліції, що прибули на місце події до села Яблунівка, змогли встановити причину аварії. Під час руху автомобіля SEAT відбулося пошкодження рульового механізму, що і призвело до перекидання автомобіля. Крім водія, ніхто не постраждав. Транспортний засіб доставлено на штрафмайданчик.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно