Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Раніше судимий 16-річний хлопець пограбував у Буштині церкву

Раніше судимий 16-річний хлопець пограбував у Буштині церкву
Незважаючи на свій юний вік, цей 16-річний зловмисник уже має за плечима судимість, щоправда умовну, за скоєння крадіжок. І от знову взявся за старе. У минулі вихідні в Тячівський райвідділ...

Незважаючи на свій юний вік, цей 16-річний зловмисник уже має за плечима судимість, щоправда умовну, за скоєння крадіжок. І от знову взявся за старе.

ВІДЕО ДНЯ

У минулі вихідні в Тячівський райвідділ міліції звернувся із заявою настоятель православної церкви Петра і Павла з селища Буштино Тячівського району. Заявник повідомив про те, що вночі в їхній храм проник через вікно з тильної сторони невідомий зловмисник. Злодій заліз у свічкарню, де викрав із шафи гроші в сумі 850 гривень.

Справою про крадіжку з храму зайнялись правоохоронці. Експерт-криміналіст зміг ідентифікувати нічного крадія за відбитками пальців. Ним виявився 16-річний житель Тячева. Незважаючи на свій юний вік, цей хлопчина вже притягався раніше до кримінальної відповідальності, має умовну судимість за скоєння крадіжок. І от тепер його пальчики «засвітилися» на місці скоєння крадіжки…

Реклама

Зловмисника доставили в Тячівський райвідділ міліції, де було вилучено частину вкрадених грошей та ключ зі слідами парафіну від свічок. Цей ключ, разом із відбитками пальців зловмисника, став ще одним доказом того, що саме цей юнак заліз вночі у свічкарню.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, попередня кваліфікація – ст.185 ч.3 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення). Слідство також повинно з′ясувати, де ще встиг наслідити юний тячівський злодій.

Реклама

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно