Популярне французьке печиво – макарун – від сьогодні продаватиметься в Ужгороді
Кольорові печеньки у серійне виробництво постачатиме відомий ужгородський кондитер Валентин Штефаньо. Дружина кондитера Вікторія розробила дизайн упаковки. На коробочці зазначено "Made in Transkarpatia". Солодощі можуть стати ще одним смачним подарунком, який купуватимуть туристи разом з тортом "Ужгород" від Валентина Штефаньо.
ВІДЕО ДНЯЗа словами Валентина, справжні макаруни - хрусткі ззовні та ніжні всередині. Для приготування тістечок використовутсья мигдалева мука, цукор, білки. Справжні макаруни не часто зустрінеш в закарпатських кав'ярнях та крамницях, тому кондитер вирішив потішити закарпатців та гостей краю істинними французькими ласощами. До слова, сестра відомого кондитера - Валентина, яка працює у Франції, визнана королевою маракун.