Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородська пара виборола "золото" міжнародного турніру "Uzhgorod Open 2013" (ФОТО)

Ужгородська пара виборола "золото" міжнародного турніру "Uzhgorod Open 2013" (ФОТО)

Ужгородська пара виборола "золото" міжнародного турніру "Uzhgorod Open 2013" (ФОТО)
1065 танцювальних пар зареєструвалося для участі у міжнародному турнірі спортивного танцю «Uzhgorod Open 2013», що вже традиційно проходить наприкінці квітня в обласному центрі...

1065 танцювальних пар зареєструвалося для участі у міжнародному турнірі спортивного танцю «Uzhgorod Open 2013», що вже традиційно проходить наприкінці квітня в обласному центрі Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

Змагання входять у трійку найпрестижніших в Україні. Тож, у підготовці такого масштабного заходу організаторам довелося досить багато попрацювати.

- Підготовку до цих уже традиційних змагань ми розпочинаємо десь за півроку, – розповів голова оргкомітету «Uzhgorod Open 2013» Іван Качур. Ми намагаємося створити якнайкращі умови як для танцюристів, а також для тих, хто у ці дні приходить у спорткомплекс «Юність» як глядачі. Тож, зважаючи на велику увагу, яка приділяються цим змаганням та спорту зокрема на Закарпатті, впевнений, що у нас з’явиться ще не одна танцювальна пара рівня закарпатців Вероніки Мишко та Володимира Лятова.

Реклама
Ужгородська пара виборола "золото" міжнародного турніру "Uzhgorod Open 2013" (ФОТО) – 01

Напередодні, 25 та 26 квітня, танцюристи взяли участь у тренувальних зборах. А у суботу, 27 квітня, стартували престижні змагання. Ще о 10.00 на паркет спорткомплексу вийшли танцюристи, щоб взяти участь у відбіркових турах. Фінальні ж змагання стартували о 19.00. Вітаючи учасників та гостей турніру, керівник краю Олександр Ледида відзначив:

Реклама
Ужгородська пара виборола "золото" міжнародного турніру "Uzhgorod Open 2013" (ФОТО) – 02

- Найкращим свідченням популярності «Uzhgorod Open» є мабуть те, що з кожним роком кількість учасників та представництво країн збільшується. Танцюристи у своєму тісному графіку завжди знайдуть час для приїзду до Ужгорода, що не може не тішити.

У суботу змагання проходили майже у 20 категоріях. На паркеті виступили 750 учасників (375 пар). Закарпаття представляли пари з Перечина, Берегова й Ужгорода.

Реклама

Що ж до результатів першого дня, то вони були приємними для українців. Зокрема це стосується ужгородської пари Вероніка Мишко - Володимир Лятов («Грація», Ужгород), якій в рідних стінах вдалося вибороти «золото» у категорії WDSF International Open Latin. Друге місце - Ярослав Галай — Катерина Клішина (Київ), третьою стала пара з Литви.

Ужгородська пара виборола "золото" міжнародного турніру "Uzhgorod Open 2013" (ФОТО) – 03

У початківців найбільше призерів серед чернівчан (12, у тому числі 5 перших місць), львів’ян (6, у т. ч. 1 перше місце) й ужгородців (4, у т. ч. 1 перше місце). В основних (міжнародних) змаганнях — кияни (6, у т. ч. 1 перше місце), хмельничани (2, у т. ч. 2 перші місця), чернівчани (2, у т. ч. 1 перше місце), угорці (2).

Сьогодні, 28 квітня, змагання у спорткомплексі «Юність» продовжаться.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно