Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Закарпатті затримали колишнього співробітника одного з банків Києва, якого підозрюють у крадіжці понад 8 мільйонів гривень

У Закарпатті затримали колишнього співробітника одного з банків Києва, якого підозрюють у крадіжці понад 8 мільйонів гривень

У Закарпатті затримали колишнього співробітника одного з банків Києва, якого підозрюють у крадіжці понад 8 мільйонів гривень
Співробітники столичної міліції затримали в Закарпатській області 24-річного колишнього співробітника одного з банків Києва, підозрюваного в знятті з рахунків вкладників 8,4 млн гривень, при спробі...

Співробітники столичної міліції затримали в Закарпатській області 24-річного колишнього співробітника одного з банків Києва, підозрюваного в знятті з рахунків вкладників 8,4 млн гривень, при спробі втекти за кордон.

ВІДЕО ДНЯ

Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Голосіївського району Києва.

Прес-служба уточнила, що підозрюваний затриманий 23 квітня на прикордонній території в районі Ужгорода, при цьому відмовившись уточнити назву банку.

Реклама

Встановлено, що менеджер банку, скориставшись вільним доступом до банківської системи, протягом двох днів зняв зазначену суму з рахунків клієнтів банку.

Надалі, ховаючись від слідства, чоловік намагався втекти за кордон за фальшивими документами, але був затриманий на прикордонній території.

Реклама

Під час затримання у нього вилучили один мільйон гривень.

За вказаним фактом Голосіївське районне управління міліції відкрило кримінальну виробництво за частиною 4 статті 190 (шахрайство) і частини 3 статті 362 Кримінального кодексу (несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в електронно-обчислювальних машинах, автоматизованих системах, комп'ютерних мережах, або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї).

В даний час прокуратура Голосіївського району направила до суду клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно