Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На часі – модернізація профтехосвіти краю

На часі – модернізація профтехосвіти краю
У рамках проведення Року дитячої творчості в області у вівторок, 23 квітня, в Ужгороді відбувся обласний фестиваль технічної творчості учнів професійно-технічної освіти Закарпаття. До обласного...

У рамках проведення Року дитячої творчості в області у вівторок, 23 квітня, в Ужгороді відбувся обласний фестиваль технічної творчості учнів професійно-технічної освіти Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

До обласного центру свої вироби, виготовлені у майстернях та гуртках технічної творчості, привезли учні 18 училищ з усієї області. Учасники та гості фестивалю мали змогу взяти участь у майстер-класах з декорування аксесуарів до костюмів, суконь, повправлятися у створенні заливного вітражу на склі, різьбі по дереву, декоративному оформленні тощо.

Під час відкриття фестивалю-виставки, заступник керівника краю Іван Качур відзначив:

Реклама

- Впевнений, що зараз кожен розуміє нагальну потребу у модернізації та зміні підходів до професійно-технічної освіти. Обласна адміністрація розпочала масштабну роботу щодо приведення мережі, матеріально-технічного стану та навчально-виховного процесу цих установ до потреб сьогодення. Тож, сподіваюся, що саме 2013-й – Рік дитячої творчості стане переломним в професійно-технічній освіті та надасть нові можливості для реалізації творчих здібностей наших дітей.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно