Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Відбулося засідання постійної депутатської комісії обласної ради з питань бюджету

Відбулося засідання постійної депутатської комісії обласної ради з питань бюджету

Відбулося засідання постійної депутатської комісії обласної ради з питань бюджету
Під головуванням Василя Брензовича відбулося засідання постійної депутатської комісії обласної ради з питань бюджету. Депутати обговорили чергове внесення змін до обласного бюджету 2013 р. , а...

Під головуванням Василя Брензовича відбулося засідання постійної депутатської комісії обласної ради з питань бюджету.

ВІДЕО ДНЯ

Депутати обговорили чергове внесення змін до обласного бюджету 2013 р. , а також депутатські листи, запити та звернення.

З першого питання інформував директор департаменту фінансів ОДА Петро Лазар. Він наголосив, що в рамках чинного законодавства є необхідність збільшити обсяг доходів спеціального фонду обласного бюджету у сумі 13 641,1 тис. грн. – субвенція з держбюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, яка виникла у зв’язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання та водовідведення тарифам, які затверджувалися та погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування. Визначити департамент фінансів ОДА головним розпорядником коштів спецфонду обласного бюджету зазначеної субвенції у сумі 7 209,6 тис. грн. і розподілити її міським і районним бюджетам.

Реклама

Нерозподілений обсяг субвенції у сумі 6 431,5 тис. грн. залишити в залишку спецфонду обласного бюджету до визначення учасників розрахунків відповідно до Порядку та умов надання у 2013 році субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на ці цілі.

Члени комісії погодили запропонований розподіл субвенції між райміськбюджетами, а також залишили нерозподілений обсяг субвенції в залишку спецфонду обласного бюджету до визначення учасників розрахунків.

Реклама

Було також уважно розглянуто низку звернень до обласної ради щодо виділення коштів з обласного бюджету на капітальний ремонт, реконструкцію, завершення будівництва та введення в експлуатацію окремих важливих об’єктів соціальної сфери краю. По кожному приймалось виважене відповідне рішення.

Після чого головуючий Василь Брензович відчитувався про виконання рішення обласної ради «Про Програму створення страхового фонду документації Закарпатської області на період 2011 – 2015 років». Звіт депутати взяли до уваги.

Прес-служба облради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно