Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прикордонники із залізничниками обговорили питання співпраці

Прикордонники із залізничниками обговорили питання співпраці

Прикордонники із залізничниками обговорили питання співпраці
Сьогодні, 19 квітня, за ініціативою та під головуванням керівництва Західного регіонального управління Держприкордонслужби (м. Львів) відбулась нарада у відео режимі з керівництвом та представниками...

Сьогодні, 19 квітня, за ініціативою та під головуванням керівництва Західного регіонального управління Держприкордонслужби (м. Львів) відбулась нарада у відео режимі з керівництвом та представниками Львівської залізниці. Зокрема, у конференц-залі Чопського прикордонного загону до наради долучились начальник штабу, підполковник Віктор Потетенін, керівники структурних підрозділів загону, а також заступник начальника митного поста «Чоп-залізничний». Львівську залізницю представляли перший заступник начальника Ужгородської дирекції залізничних перевезень Олександр Пушкаш, начальники лінійних відділів міліції на станціях «Ужгород» та «Чоп», керівники залізничних станцій «Чоп», «Ужгород» та «Батьово» Львівської залізниці.

ВІДЕО ДНЯ

Звичайно, перше, і основне, питання, яке підлягало обговоренню, це – створення комфортних умов для перебування пасажирів у пунктах пропуску під час перетинання ними державного кордон. Адже якщо взяти, до прикладу, станцію «Чоп», то кількість та якість лавиць і громадських вбиралень потребує збільшення і покращення, відповідно, а заміна скляних панелей матеріалами з деревини має не досить респектабельний вигляд.

Іншим важливим питанням для прикордонних керівників є забезпечення для прикордонних нарядів, що здійснюють контроль і перевірку потягів, належних умов для якісного і, головне, безпечного несення служби. В свою чергу, перший заступник начальника Львівської залізниці Олександр Єфименко спільно з Олександром Пушкашем, в режимі он-лайн, домовились надати прикордонникам в одному з пунктів пропуску нове приміщення для несення служби. До речі, хоч питання і не стосується залізничних перевезень, Олександр Анатолійович Єфименко відмітив, як позитивну інновацію, встановлення інформаційного табло біля міста Мукачево, яке дає змогу, для подорожуючих автівкою, обирати найзручніший пункт пропуску для перетину кордону.

Реклама

Останнім питанням порядку денного стало наведення на територіях залізничних пунктів пропуску елементарного порядку, оскільки, «не за горами» туристичний сезон.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно