Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Працівника кримінально-виконавчої інспекції в Ужгородському районі "пов’язали" на хабарі прямо вдома

Працівника кримінально-виконавчої інспекції в Ужгородському районі "пов’язали" на хабарі прямо вдома

Працівника кримінально-виконавчої інспекції в Ужгородському районі "пов’язали" на хабарі прямо вдома
17 квітня слідчим відділом прокуратури Закарпатської області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування за фактом вимагання та одержання хабара...

17 квітня слідчим відділом прокуратури Закарпатської області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування за фактом вимагання та одержання хабара інспектором міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції в Ужгородському районі управління Державної пенітенціарної служби України в Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

Обставини справи:

До правоохоронців звернувся мешканець м. Чоп із заявою про те, що 29-річний інспектор міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції в Ужгородському районі вимагає у нього хабар за можливість не проходити обов'язкову реєстрацію у кримінально-виконавчій інспекції, під час перебування на сезонних роботах за межами Закарпатської області упродовж 4 місяців.

Реклама

Відтак, правоохоронець, знаходячись у себе вдома, все ж таки одержав обумовлені 2200 грн. хабара, після чого відразу був викритий на місці вчинення злочину працівниками УБОЗ УМВС України в Закарпатській області. Прокуратурою області забезпечено контроль за ходом досудового розслідування.

Довідка:

Реклама

ч.1ст.14 КК України - готування до злочину (Готуванням до злочину є підшукування або пристосування засобів чи знарядь, підшукування співучасників або змова на вчинення злочину, усунення перешкод, а також інше умисне створення умов для вчинення злочину).

ч.3 ст.368 КК України - одержання хабара у великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням хабара, - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно