Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Берегівському районі розпочалася підготовка до 27 річниці Чорнобильської катастрофи

У Берегівському районі розпочалася підготовка до 27 річниці Чорнобильської катастрофи

У Берегівському районі розпочалася підготовка до 27 річниці Чорнобильської катастрофи
У Берегіській РДА під головуванням заступника голови Владислава Гоблика 17 квітня відбулося засідання Консультативної ради з питань Чорнобильської катастрофи щодо підготовки та проведення заходів,...

У Берегіській РДА під головуванням заступника голови Владислава Гоблика 17 квітня відбулося засідання Консультативної ради з питань Чорнобильської катастрофи щодо підготовки та проведення заходів, присвячених 27-м роковинам Чорнобильської катастрофи.

ВІДЕО ДНЯ

У засіданні взяли участь заступник начальника районного управління соціального захисту Олена Беркі, заступник голови громадської організації «Союз Чорнобиль України» Василь Тарасов, заступник голови громадської організації «діти Чорнобиля» Ольга Радик, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації. Учасники наради розглянули проект плану районних заходів, присвячених 27-м роковинам Чорнобильської катастрофи, які пройдуть 26 квітня.

В ході наради заступник начальника районного управління соціального захисту Олена Беркі зазначила, що в Берегівському районі традиційно проводяться заходи по вшануванню ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Постійно приділяється увага підтримці ліквідаторів, які проживають на території району, вдів загиблих ліквідаторів, дітей-інвалідів, захворювання яких пов’язані із Чорнобильською катастрофою та ін.

Реклама

В свою чергу заступник голови Владислав Гоблик наголосив, що метою даної наради, в якій беруть участь представники ряду районних громадських організацій, є обговорення плану заходів щодо відзначення 25-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС, виявлення та вирішення проблемних питань тих категорій населення, які пов’язані із аварією на Чорнобильській АЕС.

В ході заходу присутні надали свої пропозиції щодо організації проведення заходів у зв’язку з 27-ю річницею аварії на Чорнобильській АЕС.

Реклама

Довідково: нині в районі проживає понад 140 осіб, які мають статус постраждалих від аварії на ЧАЕС.Прес-служба Берегівської РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно