Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відкрили виставку "Барви Великодніх свят" (ФОТО)

В Ужгороді відкрили виставку "Барви Великодніх свят" (ФОТО)
Виставка «Барви Великодніх свят» відкрилася у ПАДІЮНі. Вихованці закладу представили яскраві, неординарні та креативні вироби у різних техніках: декупаж, квілінг, дряпанки, крашанки. Для всіх...

Виставка «Барви Великодніх свят» відкрилася у ПАДІЮНі.

ВІДЕО ДНЯ

Вихованці закладу представили яскраві, неординарні та креативні вироби у різних техніках: декупаж, квілінг, дряпанки, крашанки.

Для всіх охочих педагоги провели майстер-клас із оформлення великодніх яєць. «Є десятки способів і технік зробити великодню писанку особливою та ексклюзивною. Головне не забувати, що великоднє яйце символізує сонце, життя і безсмертя, тому писанка повинна бути яскравою!», юь – каже учасниця виставки Наталя.

Реклама
В Ужгороді відкрили виставку "Барви Великодніх свят" (ФОТО) – 01

Керівник Креатив-студії ПАДІЮНу Вікторія Синичко стверджує, що для оформлення писанок можна використовувати майже усі підручні матеріали – кольоровий папір, крупи, фарби, бісер, стрічки, паперові серветки з візерунками, цибулиння та наліпки: «Чим би ви не прикрасили великоднє яйце воно буде святковим, тому значно важливіше, що автор вкладає у свою роботу».

Реклама

Найбільшу зацікавленість вивченням методик на майстер-класі проявляла малеча. Вихованці ділилися, що розмальовувати та оформляти писанки – це, як правило, улюблене заняття серед всіх великодніх приготувань. Тому використовувати нові техніки з року в рік стає все цікавіше.

В Ужгороді відкрили виставку "Барви Великодніх свят" (ФОТО) – 02

«Я цього року спробую оформити писанки з допомогою воску та фарб, так колись робила моя бабуся, а тепер я подивлюсь на майстер-класі, як це робити і спробую зробити таке вдома з мамою», – зізнається 10-річна Аліна.

Реклама
В Ужгороді відкрили виставку "Барви Великодніх свят" (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно