Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Відбувся виїзний прийом громадян головою Берегівської районної державної адміністрації

Відбувся виїзний прийом громадян головою Берегівської районної державної адміністрації

Відбувся виїзний прийом громадян головою Берегівської районної державної адміністрації
У вівторок, 16 квітня, робочий виїзний прийом громадян у Астейській сільській раді провели голова Берегівської районної державної адмінстрації Володимир Гулянич та заступник голови Берегівської...

У вівторок, 16 квітня, робочий виїзний прийом громадян у Астейській сільській раді провели голова Берегівської районної державної адмінстрації Володимир Гулянич та заступник голови Берегівської районної ради Адальберт Браун.

ВІДЕО ДНЯ

Основні питання, що хвилюють мешканців села – це різного роду земельні питання, з приводу яких до керівництва району звернулося 2 громадян з с. Астей.

З вирішення спірного питання з приватизації земельної ділянки під будівництвом житлового будинку та оформлення права власності на нерухоме майно, на яке претендують декілька сімей – звернулася жителька села Капута М.Й. По даному спірному питанню Володир Гулянич порекомендував звернутися до суду.

Реклама

Представник реформаторської церкви с. Астей Дерцені С.Й. звернувся до керівництва району, з питанням реєстрації права власності на будівлю реформаторської церкви та приватизації земельної ділянки. Керівники району детально роз’яснили мешканцю села процедуру та порядок оформлення всієї документації по вирішенню даного питання.

Від імені мешканців села Орос Є.Б звернулася з питанням про шкоду, яку завдають дикі вепрі. Тварини знищують посіви зернових та заходять на приватні господарства мешканців села, завдаючи їм матеріальної шкоди. Заступник голови Берегівської районної ради Адальберт Браун надав відповідне роз’яснення та порекомендував направити відповідний лист до райдержадміністрації з проханням у вирішенні даного питання.

Реклама

В свою чергу сільський голова Ганна Нодь поділилася із з керівництвом району основними справами населеного пункту та цьогорічними планами.

Під час робочого візиту Володимир Гулянич та Адальберт Браун спільно з Ганною Нодь також оглянули приміщення ФАПу, Астейської ЗОШ І ст. та дошкільного навчального закладу, поспілкувався з працівниками установ, обговоривши всі важливі питання для громади.

Прес-служба Берегівської РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно