Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Олександр Ледида: Кожний населений пункт Закарпаття має подбати про чистоту та благоустрій

Олександр Ледида: Кожний населений пункт Закарпаття має подбати про чистоту та благоустрій

Олександр Ледида: Кожний населений пункт Закарпаття має подбати про чистоту та благоустрій
- Уже за кілька днів, цими вихідними, в області стартує акція з благоустрою «За чисте довкілля». Для всіх нас це не має бути просто формальною акцією – кожен повинен усвідомлювати важливість...

- Уже за кілька днів, цими вихідними, в області стартує акція з благоустрою «За чисте довкілля». Для всіх нас це не має бути просто формальною акцією – кожен повинен усвідомлювати важливість наведення, збереження та дотримання чистоти у нашому неймовірно гарному краї.

ВІДЕО ДНЯ

Після затяжної зими бачимо невтішні наслідки – на берегах річок, галявинах та просто посеред населених пунктів скупчилося сміття. Тому закликаю всіх керівників сіл, селищ та міст – організувати роботу з прибирання та благоустрою. Нехай кожен небайдужий закарпатець вийде на вулицю та приведе до ладу чи то власний двір, чи то частину, скажімо, сусідньої вулиці. Для цього не потрібно значних матеріальних та фізичних затрат. Один зібраний пакет сміття, одне висаджене дерево – це вже вагомий вклад у збільшення привабливості нашого регіону. Попереду світле свято - Воскресіння Христове. За традицією, до цього дня кожен наводить порядок у себе в оселях. Наведімо його і на вулицях, у парках, скверах.

У вихідні дні Закарпаття, а найбільше Ужгород, заполонять тисячі туристів – вже незабаром настане період цвітіння сакур. Тому обласному центру потрібно особливо прискіпливо поставитися до наведення чистоти на вулицях міста та ремонту доріг. Адже від вражень, що їх повезуть звідси гості, залежить багато – розвиток туризму є ключовим питанням у розбудові нашого регіону.

Реклама

Тож доведімо нашим гостям, а в першу чергу, і собі, що наш край –красивий, з унікальною природою. Що наші гори, річки, міста та села заслуговують на те, аби ними милувалися!

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно