Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сільські голови Виноградівщини скаржаться на погані дороги

Сільські голови Виноградівщини скаржаться на погані дороги
Сільські та селищні голови Виноградівського району звернулися до голови обласної ради Івана Балоги та голови ОДА Олександра Ледиди з приводу стану доріг у районі. Відповідне звернення оприлюднено на...

Сільські та селищні голови Виноградівського району звернулися до голови обласної ради Івана Балоги та голови ОДА Олександра Ледиди з приводу стану доріг у районі. Відповідне звернення оприлюднено на сайті Виноградівської райради.

ВІДЕО ДНЯ

«Ми, селищні та сільські голови Виноградівського району, стурбовані вкрай незадовільним станом доріг у районі. З року в рік стан доріг тільки погіршується, а з настанням 2013 року наблизився до критичного. Відрапортовані Прем’єр-Міністром України М.Я. Азаровим, дев’яносто вісім відсотків відремонтованих доріг жодним чином не відобразилися на дорогах Виноградівщини.

Обіцяне покращення стану доріг після проведення їх паспортизації не дало відчутного ефекту. Багато сільських рад лише марно витратили кошти на паспортизацію комунальних доріг, які, хоч і враховувались при плануванні ремонтів, не були відремонтовані. Переважна більшість паспортів втратили термін дії.

Реклама

Вважаємо, що діюча система планування та організація проведення дорожніх ремонтних робіт вичерпала своє існування, адже є непоодинокі випадки, коли проводяться ремонти доріг без врахування думки органів місцевого самоврядування. При підписанні актів виконаних робіт відсутні представники територіальних громад.

Керівники районних органів місцевого самоврядування підтримують ініціативу постійної комісії районної ради з питань промисловості, будівництва, архітектури, транспорту та зв’язку щодо можливості влаштування біло- щебеневого покриття на окремих напрямках, що значно здешевить вартість будівництва, ремонту доріг та подальшу їх експлуатацію.

Реклама

Тому, переконливо просимо вжити невідкладних заходів щодо виділення коштів для здійснення ремонту доріг на території Виноградівського району», – йдеться у зверненні сільських та селищних голів.

Виноградівська райрада

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно