Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Угорщина готова надати певний кредит для розвитку інфраструктури Закарпаття

Угорщина готова надати певний кредит для розвитку інфраструктури Закарпаття

Угорщина готова надати певний кредит для розвитку інфраструктури Закарпаття
Про це сьогодні під час зустрічі голови Закарпатської обласної ради Івана Балоги з послами Вишеградської групи заявив Надзвичайний та Повноважний посол Угорської Республіки в Україні Михаль...

Про це сьогодні під час зустрічі голови Закарпатської обласної ради Івана Балоги з послами Вишеградської групи заявив Надзвичайний та Повноважний посол Угорської Республіки в Україні Михаль Баєр.

ВІДЕО ДНЯ

За його словами, відкриття і облашування нових пунктів пропуску, розвиток дорожньої інфраструктури з обох боків кордону сьогодні є одним з пріоритетів. Відтак, звернувся до голови обласної ради Івана Балоги із проханням про підтримку облрадою ініціатив відкриття нових пунктів пропуску на кордоні між Угорщиною та Україною.

У контексті розмови про відкриття нових КПП і ремонт доріг у безпосередній близькості від кордону, пан посол зазначив, що «Угорщина готова надати певний кредит для розвитку інфраструктури Закарпаття». Михаль Баєр також висловив сподівання, що в результаті нинішнього візиту буде досягнуто вже конкретних певних порозумінь у цьому питанні.

Реклама

Йшлося під час зустрічі про запровадження нових спільних програм між Україною та країнами Вишеградської групи, а також – про активізацію роботи в рамках вже існуючих програм. Так, Надзвичайний та Повноважний посол Республіки Польща Генрік Літвін запропонував активізувати співпрацю у рамах програми «Карпатська ініціатива», за його словами, доцільно зайнятись, наприклад, створенням спільних туристичних маршрутів, які пролягатимуть через Україну, Словаччину, Польщу, Чехію.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно