Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чопські митники виявили в одному із мікроавтобусів партію дорогого фірмового взуття (ФОТО)

Чопські митники виявили в одному із мікроавтобусів партію дорогого фірмового взуття (ФОТО)

Чопські митники виявили в одному із мікроавтобусів партію дорогого фірмового взуття (ФОТО)
Цієї неділі на українсько-угорському кордоні чопські митники виявили в одному із мікроавтобусів партію дорогого фірмового взуття, які вітчизняний підприємець хотів завезти на територію України в...

Цієї неділі на українсько-угорському кордоні чопські митники виявили в одному із мікроавтобусів партію дорогого фірмового взуття, які вітчизняний підприємець хотів завезти на територію України в обхід сплати митних зборів та податків у держбюджет.

ВІДЕО ДНЯ

Повертаючись із італійського містечка Мілан до Чернівців, 49-річний водій мікроавтобуса «Мерседес-Бенц» у зоні митного контролю пункту пропуску «Тиса» вказав у декларації про 12 місць супроводжуваного багажу з виключно особистими речами та запевняв про відсутність товарів, які підлягають оподаткуванню.

Утім, коли працівники Чопської митниці провели поглиблений огляд вантажного відсіку транспортного засобу, то виявили у чотирьох коробках фірмовий товар. З’ясувалося, що 12 пар жіночого взуття італійського виробництва відомих торгових марок «Louis Vuitton» та «Christian Louboutin» різних розмірів та кольорів, дамська сумочка від «Louis Vuitton» водія попросила доправити незнайома з Мілану для однієї чернівчанки. Добре знаючи митне законодавство, згідно якого дозволяється ввозити до України товар, вартістю не більше 500 євро, підприємливий водій за винагороду все-таки вирішив випробувати свою долю, сподіваючись «проскочити» митний контроль.

Реклама
Чопські митники виявили в одному із мікроавтобусів партію дорогого фірмового взуття (ФОТО) – 01

На даний час відносно українця митники склали протокол за статтею 472 МКУ та залучили товарознавчих експертів для оцінки не задекларованого товару. Брендові взуття зазначених фірм вилучено на склад митниці. За оцінкою в Інтернет-мережі кожна пара таких туфель та босоніжок коштує не менше однієї тисячі доларів США, а вартість сумочки – майже 2700 дол.США.

Реклама

Прес-служба Чопської митниці

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно