Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліція Ужгородщини затримала дачного злодія

Міліція Ужгородщини затримала дачного злодія
Останнім часом побільшало крадіжок з дач, які на зимовий період в більшості випадків залишаються власниками без нагляду, що приваблює злодіїв. Найчастіше з дач крадуть сільськогосподарський інвентар...

Останнім часом побільшало крадіжок з дач, які на зимовий період в більшості випадків залишаються власниками без нагляду, що приваблює злодіїв. Найчастіше з дач крадуть сільськогосподарський інвентар та металеві предмети, які потім здають на металобрухт.

ВІДЕО ДНЯ

Так, нещодавно до Ужгородського райвідділу міліції надійшла заява мешканця міста Ужгород, який поскаржився, що невідома особа шляхом пошкодження скла на вхідних дверях належного йому дачного будинку, в одному з дачних кооперативів Ужгородського району, проникла всередину й викрала різні речі домашнього вжитку на загальну суму близько трьох тисяч гривень.

Невдовзі до райвідділу надійшла ще одна подібна скарга, на цей раз мешканки міста Ужгород. Жінка поскаржилась, що невідома особа шляхом відгину металевої решітки та розбиття скла на дерев’яному вікні проникла всередину належного їй дачного будинку, який знаходиться в тому самому дачному кооперативі, що й попередній, звідки викрала музичний центр, дві картини невідомих художників, кілька опудал тварин, оленячі роги, шкуру дикого кабана, сувенірні кинджали, настінні прикраси, набір чарок, алкогольні напої різних марок в кількості біля 50 пляшок, електричний самовар, калорифер. Зловмисник також пошкодив електробойлер, два телевізори, посуд, пилосос тощо. Загалом було заподіяно збитків на суму більше 28 тисяч гривень.

Реклама

Невдовзі співробітники карного розшуку райвідділу міліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 48-річний ужгородець, котрий, як з’ясували правоохоронці, похазяйнував на обох вищевказаних дачах. В ході розмови з правоохоронцями останній зізнався в скоєнні ще шести подібних кримінальних правопорушень.

Як повідомив перший заступник начальника Ужгородського райвідділу міліції Олександр Боднарчук, зловмиснику оголошено підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального Кодексу України (таємне викрадення чужого майна), викрадене майно частково вилучено. Триває досудове розслідування. Проводиться перевірка вказаного громадянина на причетність до інших подібних кримінальних правопорушень, скоєних на території району.

Реклама

Іван Лешко, Ужгородський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно