Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські прикордонники вилучили раритетні книги, яким більше 100 років (ФОТО)

Мукачівські прикордонники вилучили раритетні книги, яким більше 100 років (ФОТО)

Мукачівські прикордонники вилучили раритетні книги, яким більше 100 років (ФОТО)
Учора, в пункті пропуску “Вилок” Мукачівського прикордонного загону прикордонники попередили спробу вивозу за межі України можливо історичних культурних цінностей. Так, в другій половині дня на...

Учора, в пункті пропуску “Вилок” Мукачівського прикордонного загону прикордонники попередили спробу вивозу за межі України можливо історичних культурних цінностей.

ВІДЕО ДНЯ

Так, в другій половині дня на кордон заїхав легковий автомобіль марки “Сузукі” під керуванням громадянина Угорщини в якому як пасажир слідував його співвітчизник, мешканець Будапешта 1949 року народження.

Під час проведення візуального огляду, виходячи з аналізу та оцінки ризиків у прикордонників виникли підозри щодо ймовірності переміщення товарів, прихованих від прикордонно-митного контролю. Згодом транспортний засіб було виведено із загального потоку руху для проведення спільного поглибленого огляду за процедурою контролю другої лінії, із застосуванням спецтехніки прикордонного контролю.

Реклама

Під час спільного огляду транспортного засобу у салоні автомобіля, у пакеті на передньому сидінні було виявлено 6 книг іноземною мовою, яким більше 100 років, і на які накладено обмеження щодо переміщення через державний кордон України - «Mathesis» (1812 р.), «Mennyisegtan» (1856 р.), «Algebra» (1862 р.), «Mennyisegtan» (1867 р.), « Mennyisegtan» (1868 р.), «Mathesis» (1812 р.) . Виявлені книги в транспортному засобі громадянин Угорщини визнав своєю власністю. Будь-які дозвільні документи на зазначені книги відсутні.

За результатами проведення спільного огляну складено протокол. Книги вилучені, до рішення суду. Сума оцінки буде встановлюватись експертами додатково.

Реклама

Сектор з питань взаємодії із засобами масової інформації та зв`язків з громадськістю Західного регіонального управління Держприкордонслужби України

Мукачівські прикордонники вилучили раритетні книги, яким більше 100 років (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно