Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Спритні українці намагаються потрапити до Словаччини з угорськими паспортами

Спритні українці намагаються потрапити до Словаччини з угорськими паспортами

Спритні українці намагаються потрапити до Словаччини з угорськими паспортами
Протягом минулої доби, у пунктах пропуску через державний кордон Чопського прикордонного загону, кілька наших співвітчизників здійснили спробу незаконного перетинання державного кордону...

Протягом минулої доби, у пунктах пропуску через державний кордон Чопського прикордонного загону, кілька наших співвітчизників здійснили спробу незаконного перетинання державного кордону України.

ВІДЕО ДНЯ

Під час здійснення прикордонного контролю в міжнародному пункті пропуску «Тиса», прикордонники запобігли спробі незаконного перетину кордону нашим земляком. Справа в тім, що для виїзду за кордон чоловік вирішив скористатись паспортом громадянина Угорщини. Однак, в ході перевірки прикордонниками законності перетину кордону вказаним чоловіком, він був змушений зізнатись, що є громадянином України. Таким чином, своїми діями чоловік порушив вимоги Закону України «Про громадянство України» та Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку перетинання ДКУ громадянами України».

Аналогічне правопорушення виявили прикордонники на українсько-словацькому державному кордоні, в пункті пропуску «Ужгород». Правоохоронці однойменного відділу виявили та затримали громадянку України, яка хотіла виїхати до Словаччини використавши угорський закордонний паспорт.

Реклама

На правопорушників було складено адміністративно-процесуальні документи за спробу незаконного перетину державного кордону. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно