Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хустська міліція вшанувала 94-річного ветерана

Хустська міліція вшанувала 94-річного ветерана
На обліку в Хустському МВ УМВС нині перебувають три учасники бойових дій і Великої Вітчизняної війни. Одним із таких ветеранів-фронтовиків є 94-річний Іван Ільчук, який проживає в с. Кошелево...

На обліку в Хустському МВ УМВС нині перебувають три учасники бойових дій і Великої Вітчизняної війни.

ВІДЕО ДНЯ

Одним із таких ветеранів-фронтовиків є 94-річний Іван Ільчук, який проживає в с. Кошелево Хустського району. Щорічно його провідує керівництво та працівники Хустського міськвідділу. Ветеран розповідає молодому поколінню міліціонерів про свою нелегку службу в міліції, про бойові місця, де воював та перемагав, різні цікаві історії та пригоди, які з ним ставалися під час служби в міліції та багато чого іншого.

Днями начальник сектору кадрового забезпечення Хустського міськвідділу майор міліції Володимир Вучкан запросив ветерана до спецшколи-інтернату для дітей із зниженим слухом та для обстеження зору до Хустської районної поліклініки. За результатами обстеження лікарі та кваліфіковані спеціалісти надали заключення та консультації щодо підбору слухового апарату та окулярів І.Ільчуку.

Реклама

Як наголосив начальник хустської міліції Василь Турдай, сучасні правоохоронці виховані на подвигах ветеранів, які одразу після перемоги над фашизмом продовжили свою незриму війну з криміналом. Завдяки колишнім фронтовикам післявоєнна країна була очищена від бандитів і мародерів, які тероризували робочий люд. Недарма старші міліціонери-наставники завжди ставили у приклад ветеранів-фронтовиків, виховували на їх прикладах молодих спеціалістів, ставили їх за взірець професіоналізму і самовідданості.

Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно