Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Володарем Кубку Закарпаття з баскетболу стала команда ЗОДЮСШ

Володарем Кубку Закарпаття з баскетболу стала команда ЗОДЮСШ

Володарем Кубку Закарпаття з баскетболу стала команда ЗОДЮСШ
6-7 квітня у СК «Юність» відбувся Кубок Закарпаття серед чоловічих команд. У турінірі взяло участь 10 команд:  ЗОДЮСШ м. Ужгород,  БК «Ужгород», БК Свалява, БК Мукачево, Мукачівського району, ДЮСШ...

6-7 квітня у СК «Юність» відбувся Кубок Закарпаття серед чоловічих команд. У турінірі взяло участь 10 команд:  ЗОДЮСШ м. Ужгород,  БК «Ужгород», БК Свалява, БК Мукачево, Мукачівського району, ДЮСШ Мукачево, «Оранж» м.Ужгород, БК «Імпульс»м.Мукачево, БК «Чоп» та БК «Виноградів». Ігри проводилися за олімпійською системою.

ВІДЕО ДНЯ

Перший півфінал відбувся між командами Мукачева та ОДЮСШ. Обидві команди з початку гри показали, що боротьба буде жорсткою. Перша половина гри закінчилася з рахунком 31-31.На другу половину молоді ужгородці вийшли більш зібрані і завдяки влучним кидкам із-за трьох очкової дуги змогли переломити хід гри та згодом виграти з рахунком 77-68.

Другий півфінал відбувся між командами БК «Ужгород» та БК «Свалява». Перша половина завершилася на користь гостей. В другій половині БК «Ужгород» зробив ривок , зміг наздогнати суперника , вийти вперед а згодом і виграти гру з рахунком 66-56.Отже, в фінал вийшли дві Ужгородські команди ЗОДЮСШ та БК «Ужгород».

Реклама

Перша чверть фінальної гри завершлилася за невеликої переваги БК «Ужгород». Друга чверть пройшла на великих швидкостях і юні гравці ЗОДЮСШ вийшли вперед і виграли половину гри 31-30. Третя чверть пройшла за рівної гри: рахунок 46-45. На останню чверть юнаки з ЗОДЮСШ вийшли максимально сконцентровані та впевнено перемогли з рахунком 70-56.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно