Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прокуратура Іршавщини розслідує справу про побиття людини правоохоронцями

Прокуратура Іршавщини розслідує справу про побиття людини правоохоронцями

Прокуратура Іршавщини розслідує справу про побиття людини правоохоронцями
Прокуратурою Іршавського району проводиться досудове розслідування по кримінальному провадженню розпочатому за заявою 32-річного мешканця Іршави щодо нанесення йому тілесних ушкоджень працівниками...

Прокуратурою Іршавського району проводиться досудове розслідування по кримінальному провадженню розпочатому за заявою 32-річного мешканця Іршави щодо нанесення йому тілесних ушкоджень працівниками міліції, за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією, прокурора Іршавського району Івана Русина, до прокуратури надійшла заява місцевого мешканця, про те, що при незаконному затриманні на автобусній зупинці в м. Іршава, працівники районного РВ УМВС побили його та доставили у відділ міліції.

Відтак, 30 січня, прокуратурою Іршавського району відомості про даний факт внесено до ЄРДР та розпочато досудове розслідування кримінального провадження.

Реклама

4 лютого, потерпілий знову звернувся до прокуратури із заявою про те, що один із вказаних міліціонерів, побачивши що його знімають, відібрав у нього мобільний телефон.

В той же день за вказаним фактом прокуратурою внесено відповідні дані до ЄРДР та розпочато досудове розслідування за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 365 КК України.

Реклама

На даний час вказані кримінальні провадження об’єднані в одне, досудове слідство триває.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі у прокуратури області.

Довідка.

Реклама

Ч. 2 ст. 365 КК України – перевищення влади або службових повноважень, якщо воно супроводжувалося насильством або погрозою застосування насильства, застосуванням зброї чи спеціальних засобів або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями, за відсутності ознак катування – карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно