Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Через звернення нардепа в Ужгороді можуть обмежити продаж пива й алкогольних напоїв

Через звернення нардепа в Ужгороді можуть обмежити продаж пива й алкогольних напоїв

Через звернення нардепа в Ужгороді можуть обмежити продаж пива й алкогольних напоїв
На наступному засіданні виконавчого комітету Ужгородської міськради має бути розглянуто питання щодо обмеження продажу пива та алкогольних напоїв на певній відстані від шкіл. Питання це було...

На наступному засіданні виконавчого комітету Ужгородської міськради має бути розглянуто питання щодо обмеження продажу пива та алкогольних напоїв на певній відстані від шкіл.

ВІДЕО ДНЯ

Питання це було підняте сьогодні на засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради в ході розгляду проекту рішення щодо розташування пересувного обладнання і видачу дозволів на тимчасові об’єкти торгівлі та сфери послуг. Приводом до обговорення стало звернення народного депутата Валерія Лунченка до міськради з проханням заборонити продаж пива у кафе «Ельф», розташованому поблизу Лінгвістичної гімназії в Ужгороді – шляхом обмеження продажу алкогольних напоїв на час навчання.

Питання це, і обов’язково в комплексі – з аналізом торгової діяльності усіх терас і закладів відпочинку поблизу шкіл – потребує обов’язкового вирішення, зазначив заступник міського голови Володимир Фленько. Розповів, що до них постійно находять скарги й обурення як від батьків, так і від вчителів шкіл: «Були звернення по 12-ій школі, 1-ша школа дуже обурювалась, кажуть, їм достатньо просто мотузку спустити з вікна, аби пиво дістати. Траплялись і випадки потрапляння дітей з алкогольними отруєннями у лікарні, під час рейдів ми фіксували випадки продажу деякими підприємцями старшокласникам пива».

Реклама

Тож на наступне засідання виконкому має бути підготований проект рішення, яким буде чітко визначено відстань від навчальних закладів, де має бути заборонений продаж алкогольних напоїв і пива (сьогодні йшлося про те, що пивом у них не торгуватимуть на час навчального процесу, до 18-ої години включно).

Тетяна Кашуба

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно