Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чоловік помстився кривднику, порізавши колеса його автомобіля

Чоловік помстився кривднику, порізавши колеса його автомобіля

Чоловік помстився кривднику, порізавши колеса його автомобіля
По телефонній спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшла інформація про те, що вулицею Грушевського ходить невідомий з ножем. Першим на місце виклику прибув наряд Державної служби...

По телефонній спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшла інформація про те, що вулицею Грушевського ходить невідомий з ножем. Першим на місце виклику прибув наряд Державної служби охорони у складі прапорщика міліції Миколи Бабунича та старшого сержанта міліції Сергія Мушака.

ВІДЕО ДНЯ

До міліціонерів ДСО звернулася жінка і розповіла, що через вікно своєї квартири вона побачила, як підозрілий громадянин довго порався біля автомобіля її чоловіка. Як наслідок, два колеса припаркованих у дворі «Жигулів» були проколоті ножем. Виявивши пошкодження, подружжя вирішило викликати міліцію.

Отримавши прикмети підозрюваного та дізнавшись напрямок його руху, міліціонери ДСО вирушили на його пошуки і метрів за 40 затримали чоловіка, який повністю підпадав під отриманий опис.

Реклама

39-річний Леонід був напідпитку. Під впливом алкоголю пригадав старому приятелю — власнику машини — старі неповернені борги та образи. Проходячи повз «п’ятірку» боржника, згадав про складаний ніж у кишені. От і вирішив у такий спосіб звести рахунки зі своїм кривдником.

Злопам’ятного чоловіка відвезли на освідчення на стан сп’яніння, а звідти до міськвідділу міліції для детального пояснення обставин пошкодження чужого майна.

Реклама

УДСО при УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно