Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатка представить Україну на престижному конкурсі в Італії (ФОТО)

Закарпатка представить Україну на престижному конкурсі в Італії (ФОТО)

Закарпатка представить Україну на престижному конкурсі в Італії (ФОТО)
Коштами на поїздку зголосився допомогти Олександр Ледида. У понеділок, 1 квітня, керівник краю зустрівся з юною співачкою Даніелою Якобчук та її викладачами – керівником дитячого колективу «Перлинка»...

Коштами на поїздку зголосився допомогти Олександр Ледида. У понеділок, 1 квітня, керівник краю зустрівся з юною співачкою Даніелою Якобчук та її викладачами – керівником дитячого колективу «Перлинка» Марією Мудранинець та директором ужгородської музичної школи ім. П. Чайковського Оленою Охрим.

ВІДЕО ДНЯ

Тринадцятирічна закарпатська співачка Даніела Якобчук тричі виходила у фінал відбіркового конкурсу на Євробачення від України. Заявку на участь у престижному європейському фестивалі в Сан-Ремо (Італія) дівчина подала наприкінці 2012-го. Трохи більше тижня тому отримала запрошення взяти участь у конкурсній програмі:

– Ми довго готувались до конкурсу. Обрали пісню англійською «I believe I can fly» - композиція дуже відома, але дуже складна. Записали фонограму й поштою відправили заявку в Італію. На відповідь чекали майже два місяці, - розповіла Даніела Якобчук.

Реклама

– Україна вдруге представлена на цьому престижному конкурсі, а Закарпаття взагалі – вперше! І це вже перемога і для нас, і для цієї талановитої співачки, - переконана директор музичної школи, вихованкою якої є Даніела, Олена Охрим. – Адже цю фонограму відібрали серед двох тисяч учасників, а на сам конкурс, для виступу на великій сцені запрошують всього два десятки виконавців.

Реклама
Закарпатка представить Україну на престижному конкурсі в Італії (ФОТО) – 01

Аби поїхати на фестиваль, необхідно майже 2,5 тисячі євро – учасники самостійно оплачують дорогу та проживання, роботу оркестру тощо.

Реклама

Олександр Ледида зауважив: таким талановитим дітям обов’язково треба допомагати. Відтак, керівник краю візьме на себе витрати, пов’язані з конкурсом.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно