Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Олександр Ледида: Сьогодні кожен випускник школи має володіти іноземною мовою та навичками роботи з комп’ютером

Олександр Ледида: Сьогодні кожен випускник школи має володіти іноземною мовою та навичками роботи з комп’ютером

Олександр Ледида: Сьогодні кожен випускник школи має володіти іноземною мовою та навичками роботи з комп’ютером
У понеділок, 1 квітня, голова облдержадміністрації зустрівся із педагогами загальноосвітньої школи №6 ім. В. Гренджі-Донського. Під час зустрічі з керівником краю вчителі могли висловити свої...

У понеділок, 1 квітня, голова облдержадміністрації зустрівся із педагогами загальноосвітньої школи №6 ім. В. Гренджі-Донського.

ВІДЕО ДНЯ

Під час зустрічі з керівником краю вчителі могли висловити свої зауваження, побажання щодо вдосконалення роботи школи, освітнього процесу. Так, оскільки за державними стандартами, вже з наступного навчального року в школах буде запроваджено обов’язковий урок інформатики з другого класу, школа потребує оновлення комп’ютерного обладнання.

- Маємо сьогодні вже досить застаріле комп’ютерне обладнання, з яким ми не зможемо забезпечити нормальне навчання інформатики з початкових класів. Тому сьогодні облдержадміністрацією розглядається варіант - за допомогою спеціальної державної програми оснастити наших учнів сучасними комп’ютерами, - розповів директор школи Богдан Кіштулинець.

Реклама

Також вчителі висловили побажання оновити кабінети фізики та хімії – обладнання та реактиви останній раз оновлювалися давно, тому проводити лабораторні заняття стає дедалі проблем ніше.

- Це питання, що не вирішувалося останні 10-15 років. Сьогодні необхідно прийняти комплексну програму по оновленню кабінетів для лабораторних робіт. Кожна школа міста, районів, області має отримати нове обладнання та реактиви. Над цим ми працюватимемо, адже освіта завжди є серед пріоритетів роботи влади, - наголосив Олександр Ледида.

Реклама

Під час зустрічі педагоги порушили також питання заробітної плати та матеріальної підтримки вчителів. Керівник краю запевнив: у місцевих бюджетах є захищені статті, серед яких і виплата зарплатні вчителям, тому педагоги свої гроші мають отримувати безперебійно.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно