Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як закарпатський баяніст грав для Президента Італії

Як закарпатський баяніст грав для Президента Італії
Він щодня приходить на те саме місце і грає в одному з найбільших та найгарніших парків Рима – Вілла Боргезе. Його дорога привела до Риму бо у нього була мрія, задля якої в Україні не заробити....

Він щодня приходить на те саме місце і грає в одному з найбільших та найгарніших парків Рима – Вілла Боргезе. Його дорога привела до Риму бо у нього була мрія, задля якої в Україні не заробити. Закарпатець Олександр Федоричко після київської консерваторії вирішив на хліб заробляти в Італії. Як зазначає сам віртуоз, він хотів би в Україні купити будинок. Зараз, зізнається, може придбати хіба що невелику квартиру.

ВІДЕО ДНЯ

Однак, крім матеріальних мрій є одна велика творча і сценічна: грати на великій сцені. Його концерт щодня триває по три години. Відвідувачі парку просто в захваті від його манери гри та репертуару. Його грою заслуховуються всі без виключення перехожі, навіть діти. Чому саме грає в парку, а не де інде, він відповідає, що тут публіка особлива. Зізнається, що цією дорогою часто ходить Президент і пан Олександр мав честь і від нього отримати 5 Євро. Згадує, що навіть Мел Гібсон проходив і кинув йому «п’ятірку». Серед його прихильників також місцева знаменитість Ренато Дзеро. Це такий собі італійський Філіп Кіркоров.

Поспілкувавшись із такими знаменитостями тепер у Олександра інша мрія: квартира у Римі, бо тут до великої сцени ближче.

Реклама

СТБ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно