Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"П’яне" залицяння завершилося розбиттям вітрини магазину

"П’яне" залицяння завершилося розбиттям вітрини магазину
Тривожна кнопка ДСО допомогла затримати п’яного молодика, який після влаштованої сварки в магазині розбив вітрину та намагався втекти з місця бешкетування. Вечірньої пори у місті Хуст на...

Тривожна кнопка ДСО допомогла затримати п’яного молодика, який після влаштованої сварки в магазині розбив вітрину та намагався втекти з місця бешкетування.

ВІДЕО ДНЯ

Вечірньої пори у місті Хуст на Закарпатті спрацювала тривожна кнопка в одному з магазинів по вулиці Івана Франка. На місце події негайно вирушив наряд Державної служби охорони. На вході до магазину міліціонери виявили розбиті двері, поруч з якими стояли схвильовані відвідувачі та продавці. Вони відразу вказали міліціонерам напрям, куди побіг винуватець завданих збитків. Вже за сімдесят метрів від магазину правоохоронці затримали підозрюваного у скоєнні правопорушення.

Як з’ясувалося, 25-річний Йосип, до того хильнувши зайвого, дорогою додому зайшов до згаданого магазину. Перебуваючи у «веселому» стані, він почав чіплятися до молодої відвідувачки. Дівчина не оцінила його «залицянь» і між ними почалася сварка, яка поступово переросла у штовханину.

Реклама

У розпалі емоцій Йосип вдарив рукою по склу вхідних дверей. Скло не витримало удару і з гуркотом розбилося і порізало чоловікові руку. Побачивши, що накоїв лиха, Йосип вирішив тікати. Та не врахував, що продавець вже викликав міліціонерів ДСО.

Коли держохоронці наздогнали його, хуліган намагався відхреститися, мовляв, – це не він. Втім, свідки його «геройства» одностайно вказали на нього. Після цього Йосипу не залишалося нічого іншого, як покірно сісти в машину ДСО і поїхати до міського відділу міліції для з’ясування обставин події та суми завданого магазину збитку.

Реклама

УДСО при УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно