Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Управління охорони навколишнього середовища підпорядкують обласній владі

Управління охорони навколишнього середовища підпорядкують обласній владі

Управління охорони навколишнього середовища підпорядкують обласній владі
Питання ймовірної ліквідації Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області прокоментував Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков 26...

Питання ймовірної ліквідації Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області прокоментував Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков 26 березня під час прес-конференції в Ужгороді.

ВІДЕО ДНЯ

– Ми, вочевидь, трохи упустили в інформаційному плані висвітлення цього питання, тому поясню. Жодним чином управління охорони навколишнього середовища ліквідовуватися не будуть. Орган ліквідується у структурі колишнього Міністерства охорони навколишнього середовища. Зараз, як відомо, це Міністерство екології та природних ресурсів України. Раніше держуправління були у складі міністерства і керівництво ним здійснювалося із Києва, а з головою обласної адміністрації ми тільки узгоджували призначення начальника. Що, до речі, інколи було чисто формальною процедурою.

Враховуючи те, що голові ОДА ближчі і зрозуміліші екологічні проблеми свого регіону, уже з 18 травня управління будуть підпорядковуватися саме обласним адміністраціям. Тобто безпосередньо очільник краю буде ними керувати і вирішувати питання, що стосуються, зокрема, Закарпаття. Звичайно, міністерство не залишиться осторонь цього процесу – ми триматимемо важливі питання на контролі. Але тепер уже не міністерство узгоджуватиме з головою кандидатуру на посаду керівника управління, а голова ОДА – з міністерством. Тож, можу запевнити, управління й надалі працюватиме, - резюмував міністр.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно