Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ігор Свищо: "Іван Балога перевищив свої службові повноваження"

Ігор Свищо: "Іван Балога перевищив свої службові повноваження"

Ігор Свищо: "Іван Балога перевищив свої службові повноваження"
У четвер, 21 березня, в Ужгороді відбулося XIII пленарне засідання сесії Закарпатської обласної ради. Відзначилось воно доволі скандальною історією, яку спровокував голова обласної ради Іван Балога....

У четвер, 21 березня, в Ужгороді відбулося XIII пленарне засідання сесії Закарпатської обласної ради. Відзначилось воно доволі скандальною історією, яку спровокував голова обласної ради Іван Балога. На початку засідання пан Балога провів перекличку між депутатами та наказав заблокувати картки відсутніх, хоча, згідно вітчизняного законодавства, права такого не мав. Коли ж його перший заступник, член Партії регіонів Володимир Закурений запропонував внести норму із блокуванням карток у регламент обласної ради, за це проголосували тільки члени фракції Партії регіонів. У той же ж час згадане вище рішення голови ради ледь не зірвало роботу засідання і тільки після годинної дискусії депутатам нарешті вдалося відновити роботу.

ВІДЕО ДНЯ

Ось як прокоментував сьогоднішні події в обласній раді голова фракції Партії регіонів, перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо:

- Це пряме перевищення службових повноважень. Мета в Івана Івановича була цілком благородна. Однак такі методи її досягнення нічого, окрім справедливого обурення, не викликають. Хотілося б, щоб у майбутньому подібних інцидентів не повторялося. Для цього, як на мене, норму блокування карток можна просто детальніше прописати у регламенті ради. А тому мене особливо дивує той факт, що відповідну ініціативу Володимира Петровича Закуреного підтримали тільки представники Партії регіонів. Тому що наша фракція голосувала «За». То чим тоді можна пояснити подібну поведінку наших колег із інших партій та фракцій?

Реклама

Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно