Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Олександр Ледида: "Рівень розрахунків за спожитий газ та електроенергію складає 100%"

Олександр Ледида: "Рівень розрахунків за спожитий газ та електроенергію складає 100%"

Олександр Ледида: "Рівень розрахунків за спожитий газ та електроенергію складає 100%"
Про це та ряд інших важливих для життєдіяльності регіонів питань йшлося під час всеукраїнської урядової селекторної наради у середу, 20 березня. Нарада пройшла під керівництвом Віце-прем’єр-міністра...

Про це та ряд інших важливих для життєдіяльності регіонів питань йшлося під час всеукраїнської урядової селекторної наради у середу, 20 березня. Нарада пройшла під керівництвом Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула.

ВІДЕО ДНЯ

Стан проходження опалювального сезону в областях, хід ремонту автомобільних доріг, виконання у 2013 році програм з реалізації соціальних ініціатив Президента України «Доступне житло» та реалізація освітнього національного проекту «Відкритий світ» - питання порядку денного всеукраїнської селекторної наради.

Як доповів Віце-прем’єр-міністрові керівник Закарпаття Олександр Ледида, опалювальний сезон в краї проходить без зривів, рівень розрахунків за спожитий газ та електроенергію складає 100%.

Реклама

Щодо реалізації ініціативи «Доступне житло», то в Закарпатській області вже у минулому році 43 краян придбали квартири у рамках програми здешевлення вартості іпотечних кредитів. А на 2013 рік державним бюджетом передбачено 5 млн. 491 тис. грн. для компенсації відсотків за отриманими іпотечними кредитами.

Дещо складніша ситуація із станом ремонтних робіт на дорогах області:

Реклама

- Нині, через погіршення погодних умов, ремонтні роботи автомобільних шляхів краю, у окремих районах призупинено, - зазначив під час наради Олександр Ледида. – У минулому році нам не вдалося освоїти 100% субвенції на ремонт доріг, оскільки гроші отримали в період, коли погода в гірських районах краю не дозволяла проводити роботи.

У Закарпатській області 27 навчальних закладів вже включено до І етапу проекту «Відкритий світ», який передбачає переведення освітньої системи на більш сучасний рівень – з використанням нових технологій у навчанні.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно