Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мешканка Ужгорода встановила трудовий рекорд

Мешканка Ужгорода встановила трудовий рекорд
92-річна ужгородка встановила рекорд трудового стажу - 78 років. Але в Книгу рекордів країни жінка не потрапила. Стаж її роботи налічує понад 78 років, але вона досі продовжує працювати...

92-річна ужгородка встановила рекорд трудового стажу - 78 років. Але в Книгу рекордів країни жінка не потрапила. Стаж її роботи налічує понад 78 років, але вона досі продовжує працювати бухгалтером.

ВІДЕО ДНЯ

За довгу кар'єру вона змінила чимало місць роботи, поки в 1975 році не оформила пенсію, але сидіти без діла не змогла.

"За весь час, починаючи з 1934 року, у мене була перерва всього в два з половиною роки. Близько півроку зайняли пов'язані з війною переїзди, а решту часу "пішло" на народження трьох дітей. Тоді ж декретні відпустки не були такими тривалими, як тепер. Пройшли після пологів шість тижнів - віддавай немовля в ясла, а сама виходь на роботу. Та я і звикла працювати. Радянська влада зробила нас такими трудоголіками, що без роботи себе просто не мислю", - розповіла Ганна Карбовська.

Реклама

Але в Книгу Рекордів України Ганна не потрапила, оскільки після відходу на пенсію працює неофіційно.

Офіційну пальму першості за найтриваліший трудовий стаж нещодавно отримала кравчиня з Чернівців Регіна Венке. Вона пропрацювала на швейній фабриці "Трембіта", яка займається пошиттям чоловічого та жіночого одягу, безперервно з січня 1949 року - понад 64 років.

Реклама

Днями 85-річна Регіна пішла на заслужений відпочинок, але трудова династія сім'ї Венке на цьому підприємстві не перервалася. Дочка Регіни працює на фабриці вже 45 років, а внучка - 10 років.

За успішне освоєння новинок в технології пошиття одягу Регіна Венке неодноразово заохочувалася і нагороджувалася, повідомили в дирекції фабрики.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно