Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті презентували нові екзотичні туристичні атракції (ФОТО)

На Закарпатті презентували нові екзотичні туристичні атракції (ФОТО)

На Закарпатті презентували нові екзотичні туристичні атракції (ФОТО)
Нові незвичайні туристичні атракції для оздоровлення душі і тіла запровадили на закарпатській Перечинщині, у туристичному комплексі Воєводино. Одними з перших нові пропозиції випробували...
ВІДЕО ДНЯ

Нові незвичайні туристичні атракції для оздоровлення душі і тіла запровадили на закарпатській Перечинщині, у туристичному комплексі Воєводино. Одними з перших нові пропозиції випробували журналісти.

З цього року на Закарпатті вперше туристам пропонуватимуть екзотичні туристичні послуги/велнес продукти: іхтіотерапія (за допомогою рибок гуппі руфа), зернові масажі (вперше на базі регіональних зернових сортів), цитрусова купіль, хромотерапія та С-терапія.

Реклама

Щодо зернового масажу, йдеться про дуже давню техніку, яку використовували ще слов’янські монахи у прадавні часи, - розповіла директор spa-центру «Воєводино» Інеса Мошак. Зерно допомагає відновити енергетичний баланс організму та оздоровлює його, відаючи свої цілющі властивості при нагріванні. Зернові культури (гречка, пшениця, просо, кукурудза, ячмінь, різноманітні бобові) розподіляють у спеціальні мішечки, нагрівають їх на гречці та масажують ними тіло.

Таким чином, тіло прогрівають до кісток. При цьому людина відчуває чудовий запах, тепло, комфорт і, звичайно, завдяки спеціальній техніці масажу відновлюються сили, знімається стрес, забезпечується релаксація. Особливо корисною є ця процедура для хребта.

Реклама

Щодо цитрусової купелі, то йдеться про басейн, наповнений апельсинами та лимонами. Вони здійснюють мікропілінг шкіри, а також віддають у воду цілющий вітамін С.

Особливо зацікавила учасників прес-туру приємна процедура за участі екзотичних рибок гуппі руфа. Вони забезпечують не тільки пілінг ніг, але й релакс, адже ніжно торкаються нервових закінчень на стопах у спеціальному басейні-акваріумі. Всього у ньому близько 300 рибок. У їх слині, крім того, містяться цілющі ферменти.

Завідувач кафедри туризму УжНУ Федір Шандор, презентуючи нові туристичні атракції, висловив упевненість, що вони додадуть привабливості Закарпаттю та слугуватимуть додатковими аргументами на користь приїзду до області гостей.

Реклама

Ужгородський прес-клуб реформ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно