Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Будівництво хірургічного корпусу обласної лікарні перебуває на завершальній стадії (ФОТО)

Будівництво хірургічного корпусу обласної лікарні перебуває на завершальній стадії (ФОТО)

Будівництво хірургічного корпусу обласної лікарні перебуває на завершальній стадії (ФОТО)
У цьому у понеділок, 18 березня, переконався голова облдержадміністрації Олександр Ледида під час інспектування будівельних робіт на важливому для системи охорони здоров’я краю об’єкті. Керівник...

У цьому у понеділок, 18 березня, переконався голова облдержадміністрації Олександр Ледида під час інспектування будівельних робіт на важливому для системи охорони здоров’я краю об’єкті.

ВІДЕО ДНЯ

Керівник краю оглянув хід будівництва, що нині триває у новому хірургічному корпусі Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. А. Новака. За словами начальника управління охорони здоров’я області Романа Шніцера, нині область вкрай потребує здачі в експлуатацію такого сучасного корпусу:

- Область чекає на відкриття вже давно – корпус будують ось уже майже десять років. За останні кілька років ми бачимо результат – як у збільшенні фінансування роботи, так і безпосередньо у зведенні будівлі. Для того щоб відкрити новий хірургічний корпус – він має бути у такому стані, щоб вже наступного дня тут могли приймати пацієнтів та надавати якісну медичну допомогу. Тобто вже потрібне відповідне устаткування, меблі тощо.

Реклама

Про важливість якомога швидшого відкриття корпусу говорить і головний лікар обласної клінічної лікарні Юрій Яцина: як повідомив медик, за рік у лікарні близько 10 000 пацієнтів потребують хірургічного втручання. Новий корпус дасть змогу по-новому організувати роботу обласної хірургії.

- У новий корпус буде перенесено ряд важливих хірургічних відділень лікарні. Роботу відділень буде підлаштовано під нові умови, маю на увазі, нові операційні, нове медичне обладнання, нові палати. Все це дасть змогу надавати більш якісну допомогу нашим пацієнтам, - зауважив Юрій Яцина.

Реклама

Вже цього тижня на сесії обласної ради буде винесено питання про виділення грошей на завершення будівництва корпусу.

Будівництво хірургічного корпусу обласної лікарні перебуває на завершальній стадії (ФОТО) – 01
Реклама

- Будівельну частину робіт можна буде здати за два місяці, за умови виділення коштів. Тобто за відповідного фінансування ми незабаром зможемо відкрити такий важливий для закарпатців об’єкт. Сьогодні потрібно 1 млн. 500 тис. гривень – це стара заборгованість та 2 млн. 700 тисяч - для того, щоб завершити будівельні роботи. Переконаний, обласні депутати проголосують за виділення необхідної суми, адже від цього залежить якість надання медичних послуг, і, відповідно, здоров’я наших краян, - підсумував Олександр Ледида.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно