Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чи зможе сьогодні Говерла відібрати очки у Металіста. Прев’ю матчу

Чи зможе сьогодні Говерла відібрати очки у Металіста. Прев’ю матчу

Чи зможе сьогодні Говерла відібрати очки у Металіста. Прев’ю матчу
Понеділок, 18 Березня, 19:00 Харків, стадіон Металіст Арбітр: Віталій Годулян (Одеса) Пряма трансляція на каналі 2 +2 Статистика: +10 = 1-0 (26-7) Втрати: Пшеничних, Барвінко,...

Понеділок, 18 Березня, 19:00

ВІДЕО ДНЯ

Харків, стадіон Металіст

Арбітр: Віталій Годулян (Одеса)

Реклама

Пряма трансляція на каналі 2 +2

Статистика: +10 = 1-0 (26-7)

Реклама

Втрати: Пшеничних, Барвінко, Березовчук (всі - травма) - Одонкор, Ситник (обидва - травма).

Після вчорашньої осічки Дніпра харківський Металіст здобув прекрасну можливість піднятися на друге місце в чемпіонаті, тому сьогодні команді Маркевича в обов'язковому порядку потрібно брати три очки. По правді кажучи, перешкодити це зробити Металісту може тільки він сам, хоча Говерла зараз в тому положенні, що в кожному матчі повинна чіплятися за очки, незважаючи на статус суперника. У минулому турі ужгородцям це майже вдалося, однак на хорошому полі стримувати швидких гравців суперника підопічним Олександра Севідова буде важче. Металісту ж головне це уникнути шапкозакидальських настроїв, адже не раз вже харків'яни обпікалися. Напевно Маркевич сьогодні розраховує перемогти малою кров'ю, як це було в минулих двох турах. У перших двох турах, нехай був узятий максимум очок, Металіст відверто не вразив. Команда виїжджала тільки лише за рахунок індивідуальної майстерності футболістів, а от загальнокомандна швидкість поки на низькому рівні, та і у функціональному плані сьогоднішні господарі виглядають не кращим чином.

Якщо поглянути на статистику, то нічого доброго вона Говерлі не обіцяє. У всіх попередніх візитах до Харкова гості із Закарпаття тільки поступалися, забивши всього один м'яч. Говорячи в цілому, то всього раз Говерлі вдалося відібрати очки у Металіста в матчах елітного дивізіону. Додатково до всього, ужгородці з проблемами добиралися до місця призначення і не змогли вчора провести повноцінне тренування в Харкові, приземлившись пізно вночі. На жаль, Севідов знову не зможе розраховувати на травмованих Одонкора і Ситника, а вихід на поле Рніча поки під питанням. Сербська новачок Говерли довгий час не грав, тому його функціональний стан поки далеко не найкращий. Маркевичу істотно сплутало карти пошкодження Березовчука, який через ліміт є гравцем основи Металіста на матчі чемпіонату. Крім нього в лазареті Металіста також знаходяться Пшеничних і Барвінко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно