Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За останні дві доби прикордонники на Закарпатті затримали аж 13 «мандрівників»

За останні дві доби прикордонники на Закарпатті затримали аж 13 «мандрівників»

За останні дві доби прикордонники на Закарпатті затримали аж 13 «мандрівників»
З настанням тепла дещо активізувалися спроби незаконних мігрантів незаконно перетнути український кордон. Лише за останні дві доби прикордонники Чопського загону затримали чотири групи «шукачів...

З настанням тепла дещо активізувалися спроби незаконних мігрантів незаконно перетнути український кордон. Лише за останні дві доби прикордонники Чопського загону затримали чотири групи «шукачів долі», які намагались подолати українсько-словацький кордон. До речі, всі затримані пробиралися в країни ЄС через ділянку відділу «Великий Березний». Наразі Державна прикордонна служба України посилює свої заходи з протидії незаконним мандрівкам.

ВІДЕО ДНЯ

Так, у результаті спланованих дій, спочатку прикордонники затримали двох громадян Сирії та одного єгиптянина. Вони «подорожували» у нічній темряві через гори до Словаччини. Як і в більшості випадків, затримані не змогли підтвердити своє громадянство, оскільки жодних документів при собі не мали.

Згодом, після отримання інформації про перебування в прикордонні групи невідомих осіб, оперативна група затримала «квартет» чоловіків без документів. Зі слів затриманих, вони є громадянами Бангладеш і прагнули дістатись до Словаччини, щоб в подальшому потрапити в інші країни Західної Європи. Пізніше з'ясувалося, що бангладешці прибули в Україну офіційно. Вони мали запрошення на навчання в Миколаївському державному університеті ім. Сухомлинського.

Реклама

У ході подальшої перевірки місцевості, прикордонники виявили ще двох невідомих без документів. Одна з них – жінка, яка зазначила, що є громадянкою Еритреї, а інший – чоловік, який «відрекомендувався» громадянином Кот-д'Івуару. За певний час компанію представникам Азії та Африки склали ще четверо громадян Грузії, які також прагнули потрапити до Європейської співдружності, подолавши Карпати.

Всіх правопорушників, яких загалом виявилось аж 13, було доставлено до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

Реклама

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно