Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Підлітки обікрали СТО на 70 тисяч гривень та вивезли все награбоване на “Хаммері” (ФОТО)

Підлітки обікрали СТО на 70 тисяч гривень та вивезли все награбоване на “Хаммері” (ФОТО)

Підлітки обікрали СТО на 70 тисяч гривень та вивезли все награбоване на “Хаммері” (ФОТО)
У селі Біла Церква Рахівського району днями обікрали приватну станцію техобслуговування автотранспорту, що належить місцевому підприємцю. Вночі невідомі зловмисники виламали металеві двері одного з...

У селі Біла Церква Рахівського району днями обікрали приватну станцію техобслуговування автотранспорту, що належить місцевому підприємцю. Вночі невідомі зловмисники виламали металеві двері одного з боксів й винесли з приміщення інструменти та дорогу апаратуру загальною вартістю близько 70 тисяч гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Власник техстанції звернувся із заявою про нічну крадіжку в міліцію. У Білу Церкву прибула слідчо-оперативна група, очолювана начальником Рахівського РВ УМВС підполковником міліції Павлом Басарабою. Розшуком нічних крадіїв керівництво доручило зайнятися старшому о.у. карного розшуку майору міліції Юрію Ясінському та дільничному капітану міліції Андрію Халусу.

Завдяки професійним діям правоохоронців того ж дня злочин було розкрито. За підозрою в скоєнні крадіжки з СТО було затримано двох жителів Білої Церкви віком 19 та 24 роки. Як з′ясувалося, крадену дорогу апаратуру вони вивезли вночі на джипі «Хаммер» на чеських номерних знаках, що належить одному зі зловмисників, й заховали в селищі Солотвино на новобудові одного з фігурантів справи. Звідти її й вилучили правоохоронці. Затримано на штрафмайданчик і сам модерний «Хаммер».

Реклама

Як повідомляє т.в.о. заступника начальника Рахівського РВ УМВС—начальник кримінальної міліції майор Віталій Клемпота, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.3 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у приміщення). Окрім того, згадані молодики проходять ще по одній справі — вони були затримані на кордоні з кількома ящиками контрабандних цигарок. Перевіряється їхня причетність до скоєння інших злочинів, а також з′ясовується походження згаданого автомобіля «Хаммер».

Володимир Павлюх, СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно