Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Продавців риби перевіряють працівники органів рибоохорони

Продавців риби перевіряють працівники органів рибоохорони
Як уже повідомлялось раніше, у межах повноважень покладених на органи рибоохорони по контролю за продажем живої риби та протидії незаконній її реалізації в Закарпатській області, Упралінням...

Як уже повідомлялось раніше, у межах повноважень покладених на органи рибоохорони по контролю за продажем живої риби та протидії незаконній її реалізації в Закарпатській області, Упралінням Закарпаттярибоохорона у період з 04.02.13 по 17.02.13р. проведено 17 рибоохоронних рейдів із яких 15 рейдів направлені на виявлення порушень порядку придбання та збуту водних біоресурсів в місцях їх реалізації та під час транспортування.

ВІДЕО ДНЯ

До рибоохоронної роботи було залучено додатково працівників прокуратури (1) та працівників міліції (10).

Перевірено ринків, базарів торгових точок всього: 12 із них перевірено місць (точок) по реалізації водних біоресурсів вирощених в умовах аквакультури в Закарпатській області 8 випадків.

Реклама

У чотирьох випадки водні біоресурси завезені для реалізації з інших регіонів України (Херсонська обл.,Вінницька область, Хмельницька обл., Ів.-Франківська обл.).

За порушення порядку реалізації водних біоресурсів складено, у одному випадку, протокол адміністративного правопорушення по ч.1 ст.88-1 КУпАП для направлення в суд на фіз. особу підприємця (виявлено 40 кг. коропа без документів: ветеринарного сертифікату форм. 1., т.-трансп. накладної), з його слів риба перекуплена з Вінницької області.

Реклама

Фактів порушення порядку придбання та збуту водних біоресурсів в місцях їх реалізації та під час транспортування вилучених з природного середовища не виявлено.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно